to 20.06. klo 05:30

San Jose Earthquakes - Portland Timbers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Portland hakee hyvälle vireelle jatkoa – joutuuko San Josen alakerta jälleen ongelmiin?

MLS:n parissa on jälleen iso kierros edessä ja nyt käännetään katseet San Jose Earthquakesin sekä Portland Timbersin väliseen otteluun. Kummastakaan ei voida hyvänä joukkueena puhua, mutta varsinkaan San Josen puolella ongelmakohtia ei ole millään saatu korjattua. Mitä poissaoloihin tulee, on isänniltä ainakin Carlos Gruezo sivussa keskikentältä ja avauksen puolustajista Rodriguesin sekä Bruno Wilsonin pelikunto on epävarma. Portlandin puolelta ykkösvahti Maxime Crepeaun lisäksi tärkeimpinä sivussa ovat puolustajat Kamal Miller sekä Miguel Araujo.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 150€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

San Jose nappasi toukokuun alkupuolella kaikkiaan kolme voittoa, mutta sen jälkeen kaikissa kilpailuissa voitottomien otteluiden jakso on venynyt kuuden ottelun mittaiseksi. Hyökkäyspeli on tuottanut jonkin verran onnistumisia, vaikka nyt paikkoja ei kuitenkaan erityisen kovalla tahdilla synny. Sen sijaan oma pääty on se, missä kuoppaa on kaivettu oikein urakalla ja 43 päästettyä maalia on sarjan eniten. Mukana on hieman huonoa tuuria sekä heikkoa maalivahtipeliä, mutta vastustajat ovat myös päässeet maalipaikoille aivan liian halvalla.

Illan vierailija on hieman haastavamman jakson jälkeen saanut taas hyvin onnistumisia alle, kun edellisistä neljästä ottelusta on saldona kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Tällä hetkellä maaliero on vielä nollassa, mutta tulosten takaa Portlandin pitäisi pystyä parantamaan mikäli sarjasijoitusta halutaan ylöspäin. Ennen kaikkea hyökkäyspään otteita on syytä pitää silmällä, sillä toistaiseksi vieraat on viimeistellyt melko selvästi yli odotetun – esimerkiksi keskikentällä Evander on pelannut tykkikauden ja kasassa on jo tehot 7+7.

Kotiedusta huolimatta Uhmapelaajat ei aivan osta markkinan tarjoamaa selvän suosikin asemaa San Joselle, joten peli-ideaksi otetaan Portlandin yltämistä vähintään tasapeliin(+0,5). Molemmilla joukkueilla on omat ongelmansa, mutta ennen kaikkea isäntien alakerta on todella pahasti hakoteillä. Panoksen kanssa otetaan maltilla, sillä vaikka pahimmassa tapauksessa molemmista leiristä on useampi avauksen pelaaja sivussa, on vielä toistaiseksi San Josen puolella parempi mahdollisuus saada pelureita jalkeille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 150€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 150€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta EM-kisojen kunniaksi! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 25€ panoksella saat 25€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa kuusi 25 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Portland Timbers +0,5” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä viidesti ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.