NHL la 14.01. klo 05:30

San Jose Sharks - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erik Karlsson mättää pisteitä ja on oman maalivahtinsa kauhu – se sopii vedonlyöjälle!

Ensi yönä NHL:ssä ovat vastakkain kenties koko liigan hazardeimmat joukkueet: San Jose Sharks ja Edmonton Oilers. Kumpikaan joukkue ei osaa puolustaa – eikä se suoraan sanottuna tunnu kiinnostavankaan. Odotammekin viihdyttävää ja runsasmaalista mittelöä.

San Jose on päästänyt maaleja kolmanneksi eniten koko läntisessä konferenssissa. Haiparven verkko on heilunut 161 kertaa kauden aikana, eli 3,7 kertaa ottelua kohden. Joukkueen maalivahtien tilastot ovat aivan syvältä, mutta niillä on turha retostella. Ongelma on puolustuspelissä. Ykköspakki Erik Karlsson ottaa jäällä jatkuvasti valtavia riskejä, jotka johtavat joko hienoihin maaleihin hyökkäyspäässä tai todennäköisemmin takaiskuihin omassa päässä. Ruotsalaispuolustajaa ei kuitenkaan pidä pelkästään haukkua. Kauden 43 ottelussa Karlsson on tykittänyt hurjat tehot 13+43=56.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Dimitri Filipovic

@DimFilipovic
a little Erik Karlsson mix for the weekend

Edmontonin peli on noudattanut tällä kaudella tuttua kaavaa. Connor McDavid tekee kasapäin tehoja, puolustuspeli ei toimi ja ylihintainen ykkösvahti ei saa rantapalloakaan kiinni. Edmonton onkin tehnyt eniten maaleja koo läntisessä konferenssissa, 153 kappaletta eli 3,6 per ottelu. Tämä ei ole mikään ihme. McDavid ja Leon Draisaitl johtavat yhdessä NHL:n pistepörssiä. McDavid saattaa tällä kaudella jopa rikkoa 150 tehopisteen rajan.

NHL

@NHL
lol just absurd.

Connor McDavid's (@cmcdavid97) 35th (yes, 35th) of the season was... well, just check it out. 👇

Edmonton ja San Jose tekevät paljon maaleja. Molemmat myös päästävät paljon maaleja. Kerroin ei ole tällä kertaa erityisen korkea, mutta lähdemme silti pelaamaan korkeaa maalimäärää. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 6,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-3, 5-2 tai 7-4 lukemiin.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Ottelussa yli 6,5 maalia kertoimella 1,69.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,69 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.