NHL la 15.10. klo 05:30

San Jose Sharks - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sharksin kausi uhkaa alkaa jyrkällä alamäellä! Carolina selvänä suosikkina yön taistoon

Kauden kahdella tappiolla aloittanut San Jose Sharks isännöi tulevana yönä Carolina Hurricanesia. Sharksin haaste nousee entisestään eikä kaksi ensimmäistä ottelua liikaa vakuuttanut. Carolina puolestaan lähtee vieraissa matsiin selvänä suosikkina ja toisin kuin isännillä, sitä kohtaa odotukset on korkealla. Löytyykö Sharksin työkalupakista keinot hidastaa Carolinaa?

Sharks ja Nashville aloittivat kauden hieman etuajassa kohtaamalla kahdesti. Nashville vei molemmat ottelut nimiinsä, vaikka myöskään se ei pelillisesti ollut vielä missään nimessä parhaimmillaan. Reissusta ei jäänyt Sharksin osalta paljoakaan positiivista mukaan otettavaksi. Kotiavaus tulee olemaan hyvä paikka näyttää mitä joukkue pystyy tällä kaudella tarjoamaan, sillä kysymysmerkkejä löytyy vaikka ja kuinka. Laadukkaita yksilöitä toki löytyy ja Timo Meier sekä Tomas Hertl voivat taikoa jotain hyökkäyssuuntaan, mutta Carolinan paineen alla James Reimer joutuu seisomaan päällään antaakseen joukkueelleen mahdollisuuden taistella pisteistä.

TEKEEKÖ RANSKA MAALIN PUOLAA VASTAAN?

Kerroin oli 1.07 ja nyt saat siitä 2.00! Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille.

Maksimipanos 10€.

OTA ILMAINEN RAHA TASKUUN

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
Not the ending we wanted for these 2 games, but to play in front of you all was everything.

Díky, Praho! 💙🇨🇿

Carolinan kohdalla puhutaan paljon siitä, löytyykö siltä aivan sarjan eliittiin kuuluvaa tähtiloistoa ja sillä saralla Sebastian Aho ja Jaccob Slavin pääsevät ainakin lähelle. Carolinan kohdalla kuitenkin ehdoton vahvuus on sen erittäin leveä rosteri ja peliä pystytään hallitsemaan usean ketjun voimin. Toki kakkossentterin osalta on hieman kysymyksiä onnistuuko Jesperi Kotkaniemi täyttämään roolin, mutta suurta huolta ei ole. Max Paciorettyn poissaolo vie tulivoimaa optimaalisesta kokoonpanosta, mutta se ei ainakaan avausottelussa näkynyt, kun Carolina kaatoi Columbuksen lukemin 4-1.

Carolinan suoralle voitolle saadaan 1,90 kerroin, joka poimitaan ilomielin lapulle. San Jose jää vertailussa pahasti jälkeen eikä se kahdessa ensimmäisessä ottelussa onnistunut vakuuttamaan. Toki kausi on vasta nuori ja näytöt vähissä, mutta jo pelkästään alkuarvioissa Carolina kipuaa sen verran edelle, että panokset päätyy vieraiden suuntaan.

Carolina Hurricanes

@Canes
This is team hockey