NHL pe 29.10. klo 05:30

San Jose Sharks - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Montrealin sukellus jatkuu!

NHL:ssä tulevana yönä hyvää kauden alkua pelaava San Jose Sharks saa vieraakseen pahasti kyntävän Montreal Canadiensin. San Josen vieraskiertue päättyi kahteen tappioon, joten kotikaukalossa tavoitteena on saada homma jälleen rullaamaan. Montreal sai yhden onnistumisen pimeyden keskellä, mutta heti perään samat ongelmat nousi pinnalle.

San Jose aloitti kauden neljän ottelun voittoputkella, mutta nyt on tullut kaksi kertaa takkiin peräkkäin. Avausottelun jälkeen hait pelasi viisi matsia vieraissa, joten paluu kotikaukaloon voi olla tarvittava piristys kahden tasaisen tappion jälkeen. Maalipaikkatilastojen osalta San Jose on pelannut hyvää jääkiekkoa, mutta pientä ylisuorittamista on ollut etenkin hyökkäyssuuntaan. Toisaalta joukkue sisältää paljon laadukkaita yksilöitä, jotka pystyvät yksilösuorituksilla ratkomaan otteluita. Tasakentällisin San Jose on ollut kaksikosta hieman vahvempi, mutta erikoistilannepelaamisessa ero on ollut valtava kotijoukkueen eduksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikeaa on eikä tunnut helpottavan. Montreal aloitti kauden viiden ottelun tappioputkella ja suurimmat ongelmat olivat hyökkäyspäässä, jossa maaleja syntyi vain neljä. Avausvoitto tuli lopulta Detroit Red Wingsin kustannuksella tyylikkäällä voitolla lukemin 6-1. Heti perään samat ongelmat sai valitettavasti jatkoa, kun Seattle Krakenin vieraana turpaan tuli lukemin 5-1. Maaliodottamien osalta Montreal on ollut heikko molemmissa päädyissä eikä yksilöt ole pystyneet nousemaan esille. Kärkinimet ja vastuun kantajiksi toivotut pelaajat ovat loistaneet poissaolollaan. Se näkyy luonnollisesti maalimäärissä ja ennen kaikkea ylivoimapelissä, joka on toistaiseksi ollut yksi sarjan heikoimpia.

Montreal tuskin loputtomiin aivan sarjan huonoimpien joukossa pysyy, mutta yön ottelusta povataan jälleen yhtä tappiota tilille. San Josen tuloksellisesti hyvä alku on hieman hidastunut, mutta tämän parempaa tilaisuutta paluulle voittokantaan ei tule. Mitään jättivetoa ei päästä ottamaan, mutta maltillinen betsi suoralle kotivoitolle kelpaa.