NHL pe 28.10. klo 05:30

San Jose Sharks - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sharksin maalimäärät ei riittäisi edes futisviheriöllä! Jääkö maalit taas vähiin?

Tulevana yönä Toronto Maple Leafs lähtee metsästämään paluuta voittojen tielle San Jose Sharksin kustannuksella. Sharksin alkukausi on ollut surkea, mutta täysin parasta eivät myöskään vieraat ole saanut irti koneista. Vastakkain on kuitenkin lähes sarjan ääripäät ja Torontolle pitäisi olla helpohko voitto tarjolla. Vieraat pystyy takomaan murskalukemat taululle, mutta Uhmapelaajien arvioissa vähämaalisuus nousee ottelun parhaaksi peli-ideaksi.

Yhdeksästä ottelusta ainoastaan kaksi voittoa on heikko saldo, vaikka Sharksin kohdalla odotukset eivät kauden alkuun ollut kovinkaan korkealla. Suurimmat ongelmat ovat olleet hyökkäyspäässä, jossa Sharksin tahti on jäänyt alle kahteen maalin ottelua kohden – on selvää ettei näillä lukemilla voittoja irtoa. Luotu maaliodottama ei myöskään lupaa hyvää ja heikolla viimeistelyllä Sharks on onnistunut alittamaan vähäisetkin odotukset.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

JFresh

@JFreshHockey
Lowest Goals Scored Above Expected - October 23

Kotijoukkueen tavoin myöskään Toronto ei ole toistaiseksi onnistunut viimeistelyssä odotetulla tavalla, mutta varsinkin hyökkäyksen kärkiketjut ovat niin laadukkaita, että maalihanat varmasti aukeaa pian. Muun muassa Auston Matthews on onnistunut maalinteossa vasta kerran. Tehottomuus ei kuitenkaan ole vielä aiheuttanut sen suurempia ongelmia, sillä oma pääty on pysynyt hyvin kurissa. Maalilla Matt Murrayn ollessa sivussa Ilya Samsonov on ottanut ykköskassarin roolin hyvin haltuunsa.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
❌ SAMMYx2!!!! ❌

Varsinkin Torontolta voidaan odottaa hyökkäyssuuntaan nähtyä enemmän eikä Sharks myöskään aivan niin aseeton ole mitä tulokset antaa ymmärtää. Tässä kohtaa kuitenkin alle 5,5 maalille tarjottu kerroin 2,35 otetaan ilomielin vastaan. Toronton matseissa vähintään kuuteen maaliin on päästy vain kahdesti ja Sharksin kohdalla linjan ylittyminen on ollut pitkälti vastustajan maalivireestä kiinni. Keskitason panos on passeli, mutta sitäkin paremman kohteesta tekee Uhmapelaajien tarjous Galaksinolle, jonka avulla pääset nappaamaan 25€ ilmaisvedon kylkeen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ San Jose-Toronto alle 5,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “San Jose Sharks-Toronto Maple Leafs alle 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 58,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.