NHL ke 26.10. klo 05:30

San Jose Sharks - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cassidyn ryhmällä lentävä lähtö! Häviääkö surkea haimiehistö taas kotonaan?

Vegas Golden Knights on saanut uuden valmentajansa alaisuudessa vahvan startin kauteen ja voittanut seitsemästä ottelustaan viisi. Ainoat tappiot ovat tulleet vahvoja Calgary Flamesia vastaan reissussa. Colorado Avalanche on puolestaan ainoa T-Mobile Arenassa voittoa juhlinut joukkue toistaiseksi. Ritarilauma ei kauaa ehdi levätä, kun se on tulessa heti Toronto-voittoa seuraavana yönä – vierasmatka ei ole pitkä, kun vastaan asettuu surkea San Jose Sharks.

Isäntä on pelannut jo kahdeksan ottelua ja sen lähtö on ollut juuri niin surkea kuin osattiin odottaa. Pieniä auringonsäteitä risukasaan ryhmä sai hiljattaisella vieraskiertueellaan kaatamalla New York Rangersin jatkoilla ja Philadelphia Flyersin, joka ei tosin ole mikään mittari. Näillä voitoilla on plakkarissa neljä pinnaa kauden alettua viiden kamppailun tappioputkella. SAP Centerin kaukalossa joukkue on hävinnyt jo kahdesti.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Golden Knights alku sesongille on ollut jotakuinkin täysin päinvastainen – seitsemässä matsissaan joukkue on kaapinut jo viisi voittoa ja viimeksi se voitti tiistain vastaisena yönä Toronton 3–1-numeroin. Logan Thompson pelasi entisen Boston-luotsin Bruce Cassidyn miehistön tolppien välissä jälleen erinomaisesti, mutta myös toinen kassari Adin Hill on vakuuttanut. Voi olla, että nimenomaan jälkimmäisenä mainittu pääsee perättäisen pelipäivän matsissa uuniin entistä seuraansa vastaan. Maalivahdit Robin Lehner ja Laurent Brossoit sekä Nolan Patrick jatkavat loukkaantuneiden listalla.

Vegas on liian paljon Sharksia parempi kaikilla osa-alueilla ja joukkueella riittää syvyyttä. Perättäinen pelipäivä ei tuota heikkoa isäntää vastaan mitään ongelmia, erikoistilannepelaaminen toimii, maalivahtiosasto on suorittanut kunnialla ja ketjukemiat ovat löytyneet mukavasti. Tämä on vastakohtien yhteenotto, jossa vieraille tarjotaan vielä Maple Leafs -voiton jälkeen mainio palautus. Tätä ei jätetä väliin, vaan lunastetaan Sharksin kustannuksella ja otetaan samalla ilmaisvetotakuu alla olevilla ohjeilla.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ ylivoimaiselle Vegasille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Vegas Golden Knights” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 47,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.