EM-karsinnat ma 20.11. klo 21:45

San Marino - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Isäntänä maailman huonoin maajoukkue ja itseluottamus tapissa – nyt mennään!

Synkän alkusyksyn jälkeen Huuhkajat palauttivat uskon tekemiseensä, ja ottivat kerta kaikkiaan upean voiton Pohjois-Irlannista perjantaina. Ilmeet olivat maireita sekä kentällä että sen laidalla – henkisesti voitolla oli todella iso merkitys. Maanantaina tehtävä on toisenlainen, sillä futiksen lilliputti San Marino on vastuksena todella vaatimaton. Tämä antaa tilaa vaikkapa kokeiluille.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

San Marino on FIFA-rankingin peränpitäjä, ja se on viimeksi voittanut jalkapallo-ottelun lähes 20 vuotta sitten, kun Liechtenstein kaatui harjoitusottelussa lukemin 1-0. Nykyään joukkueen kovin lipunkantaja on viestipalvelu X:ssä toimiva fanitili, jonka ulosanti on melkoisen reipasta. Näissä karsinnoissa ei ole tullut kuin pelkkiä tappioita, mutta kahdessa viime ottelussa San Marino on onnistunut tekemään maalin sekä Tanskaa että Kazakstania vastaan.

San Marino fan account

@SanMarino_FA
WE SCORED AND WE EQUALIZED AGAINST FUCKING DENMARK

Huuhkajat tuli kehiin aivan uudenlaisella itseluottamuksella, ja heikko Pohjois-Irlanti oli purjeessa läpi ottelun. Teemu Pukki piristyi Robin Lodin läsnäolosta, ja oli kentälle päästyään varsinainen super sub: otteissa oli samanlaista kliinisyyttä, joka vei Huuhkajat edellisiin EM-kisoihin. Daniel Håkans antoi sellaisen työnäytteen, että mies tullaan näkemään jatkossakin avauksessa. Hienosti pelannut Matti Peltola menee auttamaan U-21 maajoukkuetta tärkeässä Armenia-ottelussa. Voi odottaa, että Rive Kanerva tulee harjoittamaan jonkun verran kierrätystä maanantain ottelussa.

Vaikka pelattavaa ei juuri ole, vapautunut Huuhkajaparvi voi olla San Marinon putkimiehille mahdoton pidettävä. Nyt jos koskaan on hyvä paikka lähteä Huuhkajien murskavoittoon mukaan. Tonybet tarjoaa tähän kärkisettiä, ja tämä kioski kannattaa ottaa omiin buukkereihin mukaan!

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Kertoimet ottelulleSan Marino - Suomi20.11.2023