CS ma 16.01. klo 20:30

Sangal - BLUEJAYS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sangalilla valttikortti karttavalinnoissa! Osaako joukkue käyttää sen?

Maailman kovatasoisin Counter-Strike palaa ruutuihin tänään maanantaina, 16. päivä tammikuuta. Yli kuukauden mittaisen tauon jälkeen startataan ensimmäiset huipputurnaukset. Maanantaina pelataan ESL Pro Leaguen karsintaturnausta, kun puolestaan jo torstaina käynnistetään BLAST:n kevään lohkoturnaus käyntiin.

Maanantaina jatkuu myös CCT Series -turnaukset, joista esille nostetaan klo: 20:30 alkava ottelu Sangalin ja BLUEJAYS:n välillä. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Molemmat joukkueet ovat turnauksen Swiss-formaatilla pelattavissa lohkoissa 0-1 -tilanteessa. Pudotuspeleihin vaaditaan kolme voittoa, kun puolestaan ulos lentää kolmella tappiolla.

Ottelun kerroinasettelu on melko hyvin linjassa. Allekirjoittanut antaisi kuitenkin hieman valueta Sangalin tasoituskertoimeen, joka on asetettu William Hillillä 2,30:n tuntumaan. Joukkueet jakavat saman vakipoiston Nuken, joka tekee karttavalinnoista erittäin mielenkiintoiset. Kartoissa on nimittäin mukana niiden uusin tulokas Anubis, jota Sangal on pelannut vain kertaalleen (häviten runsaslukuisesti), ja jota BLUEJAYS ei ole pelannut vielä kertaakaan.

Sangal voi ideaalitilanteessa jättää molemmat poistamatta, ja poistaa BLUEJAYS:n parhaan kartan Miragen. Tällöin BLUEJAYS joutuisi poistamaan joko Nuken tai Anubiksen. Sangal saisi omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, kun BLUEJAYS nappaisi esimerkiksi Infernon. Betsi riippuu vahvasti karttavalikoimasta, ja tämän takia panokset jätetään alhaiseksi.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Being good at @CSGO tests your teamwork, aim and knowledge... but being the BEST IN THE WORLD takes so much more🏆

📺Check out the trailer for GAME AND GLORY, the documentary produced in partnership with @bbcstudios

📅Release date: January 24th at 17:00 CET