CS su 03.07. klo 16:30

Sangal - EC Kyiv

Sangal selvästi tasokkaampi joukkue

Sunnuntain toisessa vedonlyönnillisesti mielenkiintoisessa Counter-Strike -ottelussa päästään todistamaan EC Kyivin ja Sangalin välistä BO3-kohtaamista. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. EC Kyiv saa etulyöntiaseman otteluun, sillä joukkueella on selvästi vahvempi karttavalikoima.

Sangal on pelannut viimeiseen yhdeksään viikkoon vain viisi ottelua. Joukkue on saanut vastaansa todella heikkotasoisia joukkueita, ja vaikka otteluista onkin napsahtanut neljä voittoa, ovat ottelut olleet äärimmäisen tiukkoja. Sangalin formi ei näytä hyvältä, mikä tekee vahvasta EC Kyivistä todella hyvän pelikohteen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, ja vaikka EC Kyiv olisikin se joukkue, joka kyseisen kartan heti poistaisi, jää joukkueelle silti valtaisa etu karttojen suhteen. Sangal saa tällöin poistettua heikoimman karttansa Overpassin. Silti ukrainalaisjoukkueelle jää valittavaksi paras karttansa Dust 2, ja kolmanneksikin kartaksi jää joukkueelle erittäin mieluinen kartta – Mirage tai Vertigo.

EC Kyviin voidaan tällä kertaa panostaa kaksi yksikköä. Joukkue on selvästi tasokkaampi, mutta Sangalin vähäiset pelimäärät tuovat joukkueelle pienen yllätyselementin.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa