CS la 22.10. klo 17:30

Sangal - Heroic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic matkalla BLAST:n finaaliin! Erittäin kovaa kerrointa joukkueen tasoitukselle!

BLAST Premier Fall Showdown -turnaus on edennyt välieriin saakka. Euroopan puolella toisessa välieräottelussa kohtaavat Sangal sekä Heroic. Ottelu pelataan lauantaina klo: 17:00 alkaen paras kolmesta -formaatilla. On päivänselvää, että Heroic on suuri ennakkosuosikki otteluun. Tällä kertaa päästäänkin hyödyntämään joukkueen tasoituskerroin, joka on LuckyCasinolla erittäin kilpailullinen 1,65.

Heroic tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Dust 2:n. Sangal puolestaan poistaa Nuken. Sangal valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Overpassin, sillä Heroic on kyseisessä kartassa voittanut vain 33% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana. Heroic onkin pelannut selvästi kovempia joukkueita vastaan, kuin Sangal, jolla on Overpassissa 78% voittoprosentti.

Sangalilla ei ole vaihtoehtoa illan otteluun. Overpass on ehdottomasti joukkueen paras mahdollisuus. Kylmä totuus on kuitenkin se, että Heroic on selvästi tasokkaampi joukkue, jonka pitäisi voittaa ottelu melkeinpä missä kartassa tahansa. Heroic saa itselleen Infernon, missä peli on selvä. Sangal ei pysty haastamaan Heroicia joukkueen parhaassa kartassa. Katseet kiinnitetäänkin siis Sangalin karttavalintaan, joka Heroicin on voitettava, jotta betsi osuu maaliin.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
.@heroicgg survives the first Showdown brawl and moves on to the 2nd semifinal on Saturday 💪

#BLASTPremier