CS ma 17.10. klo 20:00

Sangal - SKADE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa Sangalille! Tykitetään reilumpaa panosta!

Maanantain viimeisessä vihjattavassa Counter-Strike -mittelössä kilpaillaan CCT North Europe Series 1 -turnausta, kun lohkon “kuolemanottelussa” loistavasti ennen RMR-karsintoja pelannut Sangal kohtaa kokoonpanomuutoksien alla olevan SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Joukkueethan ovat lohkossa 1-2 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että voittaja saa vielä yhden mahdollisuuden pudotuspelipaikkaan, kun häviäjä puolestaan tippuu ulos.

Sangalin meno hieman hyytyi RMR-karsintojen aikana, kun niitä ennen lähes 20 ottelun voittoputkessa ollut Sangal jäi voiton päähän Major-paikasta. Karsintojen jälkeen joukkue on hävinnyt kolme ottelua Nemigalle, MOUZ:lle sekä CPH Flamesille. Muutama heikko ottelu ei kuitenkaan yleisellä tasolla loistavasti suorittavan Sangalin menoa hidasta varsinkin, kun vastaan maanantaina asettuu selvästi heikompi SKADE, joka pelaa kahden uuden pelaajan kanssa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Sangal tulee poistamaan Nuken, kun SKADE puolestaan poistaa Vertigon. Sangal saa valittua itselleen esimerkiksi Overpassin tai Ancientin, missä molemmissa joukkue on pelannut loistavasti. SKADE puolestaan valitsee itselleen Infernon tai Dust 2:n. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Mirage.

Sangal saa kolme loistavaa karttaa otteluun, missä joukkueen pitäisi hoitaa heikosti suorittava SKADE helposti. Loistokerroin joukkueelle, johon voi tykittää hieman reilumpaa panosta.

Sangal

@sangalgg
NT!

CCT North Europe Series 1 grup aşamasında @CPHFlames'e 0-2 mağlup oluyoruz.

GG @CPHFlames.

#believethemyth