Brasilian Serie A ti 21.06. klo 02:00

São Paulo - Palmeiras

São Paulon paikallismatsista ei puutu tunnetta! Kestääkö kotitaika jopa Palmeirasin vierailun?

São Paulo kompuroi edellisessä ottelussaan sarjanousijaa Botafogoa vastaan ja seuraavana vastassa on kotikentällä paikallisvastustaja ja sarjakärki Palmeiras. Vieraiden pelivire on erinomainen – viiden kamppailun otannalla mukaan on tarttunut mukavat neljä voittoa ja yhtä monta nollapeliä. Molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tulikuuma kamppailu on varmuudella luvassa.

Tämä paikallistaistelu jättää kylmäksi todella harvoin! Kyseessä on sãopaulolaisjoukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tämän kauden Serie A:ssa. Joukkueet kohtasivat viimeksi Campeonato Paulistan finaalissa juuri ennen sarjakauden alkua ja molemmat voittivat kotiottelunsa – mestariksi nousi kuitenkin lopulta toisen osaottelun 4–0-voitollaan Palmeiras.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Gabriel Sara, Nikao, Alisson sekä Andres Colorado ovat sivussa isäntien kokoonpanosta. Palmeirasin riveistä puuttuvat puolestaan Marcos Rocha, Jailson, Jorge sekä Raphael Veiga. Poissaolotilanteista ei ole kummallekaan sen isompaa etua tarjolla, mutta ne kannattaa kuitenkin huomioida. Ottelutahti on ollut melko tiivis, joten pieniä kokoonpanomuutoksia saattaa olla muutenkin luvassa.

Vaikka vierailija on ollut erinomainen alkukaudella ja pelannut esimerkiksi neljä nollapeliä viidessä matsin otannalla voittaen matseja jatkuvalla syötöllä, on paikallismatsi aina eri asia. São Paulo on pystynyt kotiotteluissaan varsin hyvään tekemiseen, vaikka muilta osin esitykset ovatkin jääneet keskinkertaisiksi. Isäntä on voittanut kaikki matsit mukaan lukien kotonaan peräti 13 ottelua maaliskuun puolivälin jälkeen – viimeistä edellisessä kotikamppailussa tullut 2–2-tasuri Cearaa vastaan on ainoa kauneusvirhe tuloksissa.

Palmeirasin taso tiedetään, mutta helpolla se ei varmasti pääse. Pelivalinnaksi kovassa paikallistaistelussa eniten kiinnostaa tasuri (1×2). Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske ristiä lapulle! Tuore bookkeri tarjoaa erinomaisesti toimivan sivuston, huippuetuja, kilpailukykyiset kertoimet sekä kaikille uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen.

10 euroa pelirahaa