World Rally Championship to 02.06. klo 20:00

Ralli - Sardinian MM-ralli

Sardiniassa on varsinainen sauna!

Rallin MM-sarjassa ajetaan toinen soraralli peräkkäin – tällä kertaa Sardiniassa. Portugaliin verrattuna tiet ovat kovempia, ja kivet isompia. Kovimman haasteen kuljettajille heittää tosin paahtavan kuuma helle, joka tekee muutenkin lämpimästä ralliauton ohjaamosta pienimuotoisen saunan.

Kalle Rovanperä joutuu tälläkin kertaa aurausmiehen rooliin – tosin rallin MM-sarjan ylivoimaisessa johdossa oleva nuorukainen uhmasi todennäköisyyksien lakeja Portugalissa, ja viiletti jälleen voittoon. Vaikka kausi on vasta alussa, näyttävät huippulahjakkaan nuoren suomalaisen saumat maailmanmestaruuteen loistavilta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Muista Toyota-kuskeista Elfyn Evans sai vaikeaan alkukauteensa valoa, kun sijoittui Portugalissa podiumille – tämä oli miehelle varmasti iso helpotus. Esapekka Lappi viihtyy Sardiniassa, mutta joutuu antamaan toisille kuskeille tasoitusta pienemmän testausmääränsä vuoksi. Fordilta ei aivan ihmeitä Sardiniasta odoteta – Craig Breen on tallin ykköskortti Algheron pätsissä.

Hyundailla on kriisitunnelma päällä, sillä auton luotettavuusongelmat syövät tiimiä rotan lailla. Ott Tänak on tuskaillut asian kanssa erityisen paljon, ja tallin alkukauden tuloksentekijä Thierry Nevillekin on kaukana Rovanperän takana MM-pisteissä. Molemmat kuljettajat ovat antaneet avoimesti tallilleen kritiikkiä, mikä voi olla alkupotku asioiden paranemiselle – tai sitten ei.

Betsit lähtevät tällä kertaa Elfyn Evansille. Walesilaiskuski lähtee matkaan vasta viidentenä, joka helpottaa olosuhteita oleellisesti. Portugalin soralla Toyota näytti suorituskykyiseltä, ja Evansille tuli kaivattua itseluottamusta. Vedot otetaan sekä top 3 -sijoituksesta että Ott Tänakin lyömisestä h2h:ssa.

10 euroa pelirahaa