Serie A su 22.05. klo 19:00

Sassulo - AC Milan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sinetöikö AC Milan mestaruutensa totutun kurinalaisella vierasesityksellä?

AC Milan on voiton päässä mestaruudesta, kun se pääsee kahden pisteen johtoasemassa kauden viimeiselle kierrokselle. Sarjakakkonen Inter kohtaa samaan aikaan Sampdorian San Sirolla. Sassulolla on riittänyt nälkää tällä kaudella, eikä joukkue ole vastustajana helpoimmasta päästä edes sarjakärjelle. Ottelu on ladattu niin kovilla panoksilla kuin mahdollista ja tämä ei voi olla näkymättä matsin luonteessa.

Todella rohkeasti hyökkäävä Sassulo pystyy tarjoilemaan uhkaa milanolaisalakerralle. Vieraiden laadukas puolustuspelaaminen on lopulta tekijä, jonka ansiosta se on todella tukevasti kiinni mestaruudessa. Perinteisesti Stefano Piolin miehistö ei peruuttele, mutta tässä ottelussa joukkue haluaa välttää turhia riskejä viimeiseen saakka. Molempien joukkueen pelaajatilanne on hyvä, eivätkä poissaolot horjuta kummankaan tekemistä kauden viimeisessä kamppailussa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Ainoastaan pitkäaikaisloukkaantunut Simon Kjær puuttuu vierailla kokoonpanosta, joten viime viikolla Atalantan maalein 2–0 kaataneella Milanilla on käytännössä paras mahdollinen kokoonpanonsa jalkeilla. Pierre Kalulu ja Fikayo Tomori ovat pelanneet loistavasti toppariparina ja kaksikko on ollut yksi tärkeimmistä tekijöistä kevään menestystarinassa. Tulivoimaisen Atalantan nollaaminen Lombardian derbyssä kovassa paikassa viime viikolla oli melkoinen suoritus.

Käytännössä milanolaisten ei tarvitse muuttaa mitään viime viikonlopusta. Toki joukkue pelaa nyt vieraissa, mutta se sai hämmästyttävän hyvin sarjan parhaisiin joukkueisiin hyökkäyspäässä lukeutuvan vastustajansa pidettyä poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta. Atalanta sai kaksi laukausta Mike Maignanin maalia kohden koko ottelussa ja se oli Milanin hyvyyttä. Sassulo ei ole ihan Atalantan veroinen, mutta se hyökkää lähes yhtä raikkaalla tavalla, joten samoja elementtejä on. Pelivalinnaksi otetaan, että matsissa syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5) maalia.