Serie A su 12.12. klo 19:00

Sassuolo - Lazio

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sassuolo ja Lazio tarjoavat maalirikkaan näytöksen

Klo 19.00 alkavasta Sassuolo-Lazio-ottelusta odotetaan yhtä kierroksen viihdyttävimmistä kamppailuista ja vetolapuille löytyi myös todella hyvä kohde. Vastakkain on kaksi ultra-hyökkäävää joukkuetta ja tämä tarkoittaa runsaasti maalipaikkoja molemmissa päissä.

Sassuolo on aina tunnettu hyvin maalirikkaista otteluistaan ja tämä johtuu joukkueen pelitavasta. Joukkue hyökkää koko ryhmän voimin ja tämän takia maalipaikkoja ja maaleja syntyy molemmissa päissä runsaasti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueen peleissä on nähty vähintään kolme maalia peräti kymmenessä pelissä putkeen ja seitsemästä näissä on nähty vähintään neljä maalia. Nyt vastassa on Maurizio Sarrin luotsaama Lazio, jonka pelaaminen perustuu samoihin asioihin, kuin isäntien.

Roomalaisten viimeisessä kolmessa Serie A-ottelussa on nähty yhteensä peräti 16 maalia ja tämä jos mikä kertoo joukkueen tämä hetken pelaamisesta. Alakerta vuotaa todella pahasti ja toisessa päässä verkot venyvät Ciro Immobilen johdolla tiuhaan tahtiin.

Molemmat joukkueet pääsevät kaiken lisäksi tähän peliin erittäin terveillä kokoonpanoilla. Mainittavat poissaolot joukkueiden riveistä ovat Filip Djuricic sekä Sergej Milinkovic-Savic, mutta muuten kentällä nähdään tasokkaat avaukset.

Ei ole mitään syytä, miksi tässä pelissä jäätäisiin vähäisiin maalimääriin vaan pallo kaivetaan maaliverkosta vähintään neljään otteeseen. Kumpikin joukkue haluaa hyökätä ja hallita palloa ja tämä tarkoittaa todella avointa peliä koko illan ajan. Yli 3,5 maalia -kohteelle tarjotaan maistuvaa 2,32 kerrointa.