UHMAPELAAJAT ke 16.11. klo 14:00

Saudi Arabia - Kroatia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kroatia ja Saudi Arabia valmistautuvat MM-kisoihin Riadin helteessä! Nopeimmille tarjolla kerroinherkkua!

Jalkapallon MM-kisat alkavat viikonloppuna ja viikolla hiotaan vielä kuvioita kuntoon harjoitusotteluissa. Saudi Arabia ja Kroatia pelaavat viimeisen valmistavan ottelunsa Riadissa – ottelu on ylipäätään Kroatian ainoa valmistava harjoitusottelu ennen kisoja. Hérve Renardin luotsaama kotijoukkue on iso altavastaaja kotiedusta ja noin +30 celsiusasteen lämpötilasta huolimatta.

Kroatian joukkueesta Luka Modric on lepovuorossa ja Borna Sosalla on ollut kolhuja eikä ole todennäköistä, että Zlatko Dalic peluuttaisi aivan ykkösavaustaan Riadissa. Saudi Arabialta puuttunee ainakin keskikentällä pelintekovastuussa oleva Salman Al-Faraj, joka loukkasi harjoituspelissä taannoin olkapäätään. Fahad Al-Muwalladille langetettiin dopingpanna.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

HNS

@HNS_CFF
#Croatia head coach @DalicZlatko shares his thoughts as the national team prepares to travel to Riyadh and Doha. 💬

#WorldCup #Family #Vatreni❤️‍🔥


Kroatia olisi normaalitilanteessa näillä kertoimilla max betin paikka, mutta Dalicilla on ollut niin vähän aikaa joukkueen kanssa, että keskiviikkona voi olla kipuilua tiedossa, etenkin kun sääolot tiedetään. Saudi Arabia-matsi toimiikin loistavana tulikokeena Kroatialle MM-kisoja varten.

Harjoitusottelun ollessa kyseessä jätetään panokset piippuun ja ladataan kisoihin isommalla kanuunalla. Tähän maistuu kuitenkin alle 2,5 maalia ohuella patilla. Kroatian ykköstykit ovat varmasti ainakin osittain levossa ja Saudi Arabian hyökkäysuhka on varsin mitätön. Sääolosuhteet vaikuttavat suoraan ottelun tempoon.