Jalkapallon MM ke 30.11. klo 21:00

Saudi-Arabia - Meksiko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nollakerho kutsuu? Meksikolle maalinteko tuntuu olevan ylivoimaista!

Saudi-Arabialla ja Meksikolla on molemmilla vielä mahdollisuudet jatkopeleihin. Saudit ovat voitolla jatkossa, mutta tasapelillä Argentiinan pitää hävitä Puolalle, jotta jatkopaikka varmistuisi. Myös Meksikolla on vielä mahdollisuus jatkoon, mutta vaikka meksikaanit voittaisivat, asiat eivät ole kokonaan omissa käsissä. Meksikolaiset eivät ole vielä avanneet maalitiliään, mikä on joukkueen suurin ongelma näissä kisoissa.

Saudien ihmeet eivät jatkuneet kisoissa Puolaa vastaan, vaan käkeen tuli lukemin 2-0. Saudilla oli ottelussa paikkansa, ja tuhrasipa joukkue vielä rankkarin sekä sen jälkeisen tilanteen. Puola oli kuitenkin parempi viimeistelyssä, ja on siksi lohkon kärkipaikalla. Jättiyllätys Argentiinaa vastaan pitää kuitenkin Saudi-Arabian unelman elossa, ja tässä ottelussa on kovat piipussa. Keskikentän Abdulelah Al-Malkin korttitili täyttyi viime pelissä, ja mies huilaa Meksikoa vastaan. Pari loukkaantumistakin on vaivana.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Meksikolla ei todennäköisesti ole riveissään Andres Guardadoa, joka joutui jättämään leikin kesken ensimmäisen jakson lopulla Argentiinaa vastaan. Meksiko on näyttänyt muuten aivan pätevältä joukkueelta näihin kisoihin, mutta joukkueen tulivoima – tai pikemminkin sen puute – on ollut huutava ongelma tähän asti. Toiveissa olisi, että saudien puolustus antaa maalintekoon kuitenkin mahdollisuuksia.

Soccer Laduma

@Soccer_Laduma
Playing in his fifth World Cup, Mexico's recognisable figure between the sticks is widely regarded as a World Cup legend. 🤩

Take a look! ➡️ bit.ly/3VEN4zX

#FanPark

Näin voi jäädä käymättäkin. Tästä voi tulla hermostunut ja fyysinen kamppailu. Meksiko on liian iso suosikki kertoimissa, joten Saudeille lähtee händärillä perusbetsi. Mobilebetin tuplakerroin kannattaa tässä tapauksessa käyttää, ellei sitä ole jostain syystä jo tehnyt. Katso ohjeet alta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Saudi-Arabia 1x kertoimella 2,25.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,25 🤘

* Tarjous vain uusille asiakkaille.