CS ti 15.03. klo 12:30

Savage - KOVA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KOVA:lle tarjolla KOVAA kerrointa!

Suomalaisjoukkue KOVA on tiistaina iskussa klo: 12:30 alkaen Pinnacle Cup 3:n päivän toisessa ottelussa. KOVA on viime aikoina näyttänyt selvästi tasokkaimmalta suomalaisjoukkueelta, joka ei yllätä pätkääkään. HAVU teki oman linarinsa kanssa erittäin kysenalaisia päätöksiä ottaessaan selvästi heikon Joona “Sm1llee” Holmströmin sekä pitkään sivussa olleen Otto “ottoNd” Sihvon joukkueeseensa.

Samalla kun HAVU vaihtoi pelaajiaan, pysyi KOVA jälleen kimpassa. Joukkue on pisimpään yhdessä pysynyt suomalaisjoukkue eikä tulosten saaminen yllätä ollenkaan, kun joukkue on selvästikin motivoitunut ja sitoutunut yhteiseen projektiin. Jussi “Airax” Airaksinen on loistava pelin sisäinen johtaja, ja pystyy samalla myös pelaamaan itse todella kovalla tasolla. KOVA:n linarissa on pelaajat kohdillaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KOVA saa vastaansa tiistain ottelussa Savagen, joka menetti juuri kaksi pelaajaansa Finestin joukkueeseen. Tilalle napattiin täysin washed-up IGL Maikil “Golden” Selim, ties kuinka kauan huippupeleistä sivussa ollut Jesper “tenzki” Plougmann sekä legendaarinen Jonatan “Devilwalk” Lundberg valmennusosastolle.

Savagen muutosten kanssa on vaikea olla samaa mieltä. Devilwalkin kanssa sopimuksen solmiminen on viisasta, ja herra voi varmasti jotenkin auttaakkin joukkuetta. Golden puolestaan on todistanut viime kuukausien stand-in jaksojensa aikana olevansa täysin ulapalla nykyisestä metasta. Tämän lisäksi ruotsalaispelaaja ei myöskään näyttävästi osu mihinkään. Savage tuskin tulee ikinä nousemaan kyseisten pelaajien avulla, ja varmaa on se ettei ensimmäisissä otteluissa kulje ainakaan. KOVA:lle tarjottava kerroin on jäätävän kova.

KOVA ❤️‍🔥

@kovaesports
🎮 BOOM! We qualify for Blast Premier Spring Qualifier! A tough 2-1 vs @OMAPELICSGO , wp to them!

WP! @pekuCSGO @zkscs @airaxcsgo @UliCSGO @twixiecs @spargoCS

🗺️ MAPS
Nuke 16-12
Overpass 10-16
Vertigo 16-13

📑hltv.org/matches/235510…

#KOVA #esports #esportsfi #CSGO #number1 🇫🇮