CS ma 07.02. klo 16:00

Savage - Spirit

Savage ottaa mittaa uudelleenrakennetusta Spiritistä!

Pinnacle Winter Series 1 -turnauksen onnistui voittamaan K23. Heti perään turnausjärjestäjä starttaa kakkososion karsinnat, joissa nähdään muutama erittäin mielenkiintoinen ottelupari. Maanantaina klo: 16:00 ruotsalaisjoukkue Savage saa esimerkiksi vastaansa venäläisjoukkue Spiritin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Spirit on päivittänyt kokoonpanoaan isolla kädellä. Viktor “sdy” Orudzhev sekä Nikolay “mir” Bityukov saivat astua syrjään aktiivisesta kokoonpanosta, kun kaksi nuorukaista Pavel ‘s1ren’ Ogloblin ja Robert “Patsi” Isyanov saapuivat korvaamaan kokoonpanoon jätettyä lovea. Molemmat herroista löydettiin Spiritin Akatemia-joukkueesta. Siirrot ei ainakaan tilastojen valossa ole todellakaan vahvistuksia, vaan pikemminkin pikaisia laastareita, kun parempaakaan ei löydetty tilalle. Spirit ei ole enään huippujoukkue eikä tuskin edes TOP-20 -joukkue.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Spirit saa maanantaina vastaansa Savagen, joka on uuden kokoonpanonsa kanssa ehtinyt pelata jo lähes kaksi kuukautta. Kokoonpanossa AWP-roolia hoitaa nykyisin William “draken” Sundin, joka teki comebackin monen vuoden tauon jälkeen. Draken on pelannut yllättävän hyvin, sillä herran rating tämän vuoden otteluissa on ollut peräti 1,14, joka tekee hänestä joukkueensa parhaimman pelaajan.

Savagen tulokset ovat olleet ailahtelevia. Voittoja on napsunut todella kovatasoisistakin joukkueista, mutta myös häviöitä on valitettavasti jouduttu kirjaamaan tilille. Pääasiassa tekeminen on ollut kuitenkin vahvaa, ja joukkueen karttavalikoimakin näyttää yllättävän kilpailulliselle, kun ottaa huomioon joukkueen kokoonpanon tuoreuden.

Ota Savagesta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Savagen kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Savagen lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA SAVAGEA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa