CS ti 08.02. klo 17:00

Savage - Sprout

Sprout ja Savage jälleen nupit vastakkain – karttavalikoima kallistuu selvästi Sproutin puoleen

Tiistaina räiskitään heti aamusta, kun Thunderpick Bitcoin Series jatkuu kolmannen kierroksen otteluiden merkeissä. Päivän aloittaa klo: 17:00 alkavassa ottelussa Savage ja Sprout. Joukkueet pelaavat jo toista kertaa vastakkain lyhyen ajan sisään Sproutin ollessa “rivalryn” hallitseva mestari. Joukkueiden välinen ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Sproutin uusi kokoonpano on rehellisesti todella vakuuttava. Joukkueen uudet pelaajat Max “Marix” Kugener ja Victor “Staehr” Staehr ovat istuneet kokoonpanoon mainiosti, ja varsinkin Marix on osoittautunut todella lupaavaksi löydöksi. Saksalaiskaksikko Timo “Spiidi” Richter ja Fritz “slaxz-” Dietrich ovat jatkaneet edellisestä kokoonpanosta tutuksi tullutta peliään erittäin hyvillä tilastoilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sproutin karttavalikoima on pysynyt erittäin vahvana eikä Josef “faveN” Baumannin lähtö BIG:n leiriin horjuttanut Sproutin asemia juuri ollenkaan. Dust 2, Overpass, Vertigo, Ancient ja Inferno ovat kaikki äärimmäisen vahvoja karttoja Sproutille, ja kun ottaa huomioon, että Savagen vakipoisto on Sproutin heikoin kartta Nuke, ei ottelu näytä kovin suotuisalta ruotsalaisjoukkueelle.

Sprout tulee ottelussa poistamaan Miragen, jolloin jäljelle jää edellä mainitut viisi karttaa, missä kaikissa Sproutilla on yli 60% voittoprosentit. Sprout valitsee omaksi kartakseen varmastikin Dust 2:n, kun Savage puolestaan taitaa tähdätä jälleen Ancientiin. Sprout epäonnistui viimeksi täysin omalla CT-puolellaan, ja sen korjatessaan on joukkue vahvoilla, varsinkin kun he pääsevät aloittamaan juurikin kyseiseltä selvästi suotuisammalta puolelta. Sproutin kerroin on kaikki aspektit huomioiden aivan liian korkea, ja se napataan lapulle Betiveltä.

10 euroa pelirahaa