CS ti 26.04. klo 11:00

Savage - Tricked

Selvä value Savagen kertoimessa

Tiistaina mennään taas. Counter Strike elää ja hengittää, ja vaikka RMR-karsinnat loppuivatkin, on tarjolla monta hieman alemman tason ottelua, joista löytyy loistavia vedonlyöntikohteita. Päivän kickstarttaa ruotsalaisjoukkue Savage ja tanskalaisjoukkue Tricked, jotka kohtaavat klo: 11:00 alkavassa Esports Tour -sarjan ottelussa.

Joukkueiden välinen ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Savage on kertoimien valossa yllätykseksi altavastaaja, vaikka joukkue on materiaalinsa puolesta selvästi Trickediä vahvempi. Savage upgradesi kokoonpanoaan hiljattain tuomalla legendaarisen ja entisen fnaticin pelin sisäisen johtajan Maikil “Golden” Selimin joukkueeseensa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tricked on nuori ja nälkäinen joukkue, joka ei monista yrityksistä huolimatta ole pystynyt kutittelemaan paikkaa ylemmissä turnauksissa. Joukkue on suorittanut peleissään melkoisen kehnolla tasolla, ja viime aikoinakin hävinnyt esimerkiksi Finestille, MASONIC:lle ja muille selvästi alemman tason joukkueille.

Savage tulee ottelussa poistamaan Vertigon, joka on Trickedin ylivoimaisesti paras kartta tilastojen valoissa. Tricked tulee tällöin nappaamaan varmastikin Nuken, missä Savage on pelannut vain yhden ottelun. Savage puolestaan nappaa varmastikin Miragen omaksi kartakseen, sillä onhan Tricked onnistunut voittamaan kyseisessä kartassa vain 18% otteluistaan huolimatta hurjasta 17 ottelun pelikerrasta. Kolmanneksi kartaksi jäänee Dust 2.

10 euroa pelirahaa