UHMAPELAAJAT la 15.10. klo 17:00

Savo - Akaa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ovatko passariongelmat ohi? Otaksumme niin, ja kotivoittoa pelataan kovalla kertoimella!

Lentopalloliiga on alkanut, ja loukkaantumiset ovat v√§ritt√§neet kauden alkua. Niinp√§ t√§ll√§ hetkell√§ sarjaa johtaa Loimu, joka ei ehk√§ aivan sarjan loppuun asti tule piikkipaikalla pysym√§√§n. Mestarisuosikki on yh√§ VaLePa, jonka vanavedess√§ tulevat tipsiottelumme joukkueet Savo ja Akaa. Lentopalloliigan ottelut ovat keskim√§√§rin hyvin viihdytt√§vi√§, ja Uhmapelaajat suosittelee vierailemaan otteluissa ‚Äď saatat yll√§tty√§ iloisesti!

Savo Volley on kerennyt häviämään mestarisuosikki VaLePalle, ja voittamaan Hurrikaanin niukasti. Kotiavaukseen viime kauden hopeajoukkue saa Akaan. Savo on kärsinyt alkukaudesta miehistöongelmista, joista pahinta sorttia on ollut passarin puuttuminen. Loimaalla ottelussa passarin hommia hoiteli kakkosvalmentaja Petteri Pennanen, joka pukee myös kauden kotiavaukseen. Rivien välistä voisi kuitenkin lukea, että Ilja Ivanov olisi valmis tositoimiin.

Akaa-Volley tekee ty√∂t√§ todella m√§√§r√§tietoisesti, ja etenee kohti Suomen huippua. Viime kaudella oltiin jo mitaleilla, mik√§ on minimitavoite my√∂s t√§ll√§ kaudella. Alla on pelk√§st√§√§n voittoja, mutta pari kertaa on edetty viidenteen er√§√§n, mist√§ on k√§rsitty pistemenetyksi√§. Akaan avauskuusikko on todella napakka kokonaisuus. Viimeksi Ducksia vastaan Akaa n√§ytti jo lipuvan helppoon voittoon, mutta joutui kuitenkin teke√§√§n t√∂it√§ t√§ydet viisi er√§√§ ‚Äď tosin p√§√§t√∂ser√§ oli selv√§√§ kauraa.

Akaa-Volley

@AkaaVolley
Tätä on odotettu ja paljon kyselty - nyt se hetki on! Kauden 22/23 joukkuekuvat julkaistu, olkaa hyvät!

Käy tutustumassa nettisivuillamme joukkueen pelaajiin..

akaavolley.com/joukkue-22-23-…

sekä taustavoimiin:

akaavolley.com/yhteystiedot

@AkaaVolley @mestaruusliiga #lentopallo #akaa

Jos Savo tosiaan saa kehiin oikean passarin, ei joukkueen pidä kotonaan olla altavastaaja. Siispä aavistellaan tämä matsi, ja otetaan Savolle betsi. Mobilebetin tarjousta parantaa vielä se, että avajaistarjouksen takia tämän vedon saa ottaa tuplakertoimella! Katso ohjeet alla:

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Savo Volley kertoimella 2,15.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,15 ūü§ė