CS to 23.06. klo 20:00

SAW - 1WIN

1WIN vs SAW! Kumpi vie voiton?

Portugalilaisjoukkue SAW saa torstaina vastaansa venäläisjoukkue 1WIN:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. 1WIN on vahvoja yksilöitä sekä Egor “flamie” Vasilyevin sisältävä joukkue, jonka joukkuepelaaminen ei kuitenkaan ole aivan parhaalla tasolla. SAW on puolestaan päinvastoin vahva joukkue, jolta puuttuu tulivoimasta muutama pykälä. Mielenkiintoinen ottelu, ja äärimmäisen mielenkiintoiset asetelmat.

SAW on parantanut tulosten valossa viime aikoina. Joukkue nappasi upean voiton keskiviikkona ranskalaisjoukkue HEET:stä voittaen ottelun molemmat kartat äärimmäisen tiukasti. Ensimmäinen kartta Ancient päättyi SAW:lle lukemin 16-14, kun toinen kartta Nuke puolestaan 19-17 jatkoajan jälkeen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

SAW:lla on vahva karttavalikoima 1WIN:ä vastaan. Joukkue poistaa Miragen, kun 1WIN puolestaan poistaa Infernon. SAW saa valittua omaksi kartakseen Nuken, missä joukkueella on 76% voittoprosentti seitsemästätoista pelatusta ottelusta. 1WIN on voittanut kyseisessä kartassa vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja pelikertojakin on vain viisi.

1WIN valitsee omaksi kartakseen Overpassin, missä joukkue kieltämättä on ennakkosuosikki. Kolmanneksi jäänee Ancient, missä SAW:n pitäisi pystyä kääntämään ottelu itselleen, mikäli joukkue pystyy jatkamaan samalla vireellä, mitä eilen nähtiin.

10 euroa pelirahaa