CS ke 09.02. klo 14:20

SAW - BLINK

BLINK pelaa keskiviikon ottelunsa täysin rikkonaisella kokoonpanolla

Thunderpick Bitcoin Series jatkuu keskiviikkona kahden ottelun merkeissä. Päivän toisessa ottelussa portugalilaisjoukkue SAW kohtaa hyvin erikoisessa tilanteessa olevan BLINK:n. Ottelu alkaa klo: 14:20 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

BLINK on organisaationa hyvin mielenkiintoisessa tilanteessa. Organisaatio ilmeisesti omistaa paikan meneillään olevassa turnauksessa, mutta pelaajat ovat jo lähteneet BLINK:n organisaatiosta. Kuitenkin säännöt taitavat sanoa, että pelaavassa rosterissa pitää olla vähintään kolme alkuperäistä pelaajaa, jonka vuoksi BLINK:n alkuperäisestä kokoonpanosta tunnetut Dionis “sinnopsyy” Budeciunnetut, Genc “gxx-” Kolgeci ja Kujtim “gulito” Durmishi pelaavat viimeistä kertaa BLINK:n riveissä kahden täysin tuntemattoman pelaajan kanssa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Turnauksen jälkeen BLINK:n alkuperäinen kokoonpano jatkaa yhdessä nimellä Bad News Eagles. BLINK-nimen alla Thunderpickiä pelaavalla kolmikolla siis tuskin on kovinkaan paljon motivaatiota varsinkin, kun turnaus on koonsa puolesta pieni, ja palkintopotissa on vain 75 000 dollaria.

SAW on näiden tekijöiden puolesta varmastikin selvästi motivoituneempi voittamaan ottelu, ja täten panokset asetetaan portugalilaisjengin tasoituksen puolesta. SAW on pelannut viime aikoina mainiosti alemman tason joukkueita vastaan, ja ainoastaan itseään paremmat joukkueet, kuten SKADE, Dignitas ja MOUZ NXT ovat onnistuneet voittamaan heidät.

10 euroa pelirahaa