CS ti 13.12. klo 20:00

SAW - BLUEJAYS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No johan! SAW:lle erittäin maukasta kerrointa selvästi heikompaa BLUEJAYS:a vastaan!

ESL Challenger -liigaa pelataan tiistaina neljä ottelua. Liigan pudotuspelit ovat noin puolivälissä, kun parhaat ovat vain kahden voiton päässä finaalista, ja heikoimmat vielä todella monen voiton päässä edes alemman bracketin finaalista. Mukana on silti vielä kaksitoista joukkuetta, joilla kaikilla on mahdollisuudet mestaruuteen.

Päivän kaikki ottelut alkavat klo: 20:00, ja ne kaikki pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ensimmäisenä käsittelyyn otetaan SAW:n ja BLUEJAYS:n välinen ottelu. Joukkueet ovat ylemmän bracketin välierässä, mikä tarkoittaa sitä, että voitolla selvittää tiensä ylemmän bracketin finaaliin, jonka voittaja puolestaan lunastaa paikan koko liigan finaalista.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

SAW on suurehko ennakkosuosikki otteluun, sillä BLUEJAYS on ollut melko surkea läpi loppuvuoden. Alkuvuoden hurjassa iskussa ollut joukkue ei ole näyttänyt enään samalta, eikä voittojakaan ole sadellut entiseen tahtiin. Joukkueen karttavalikoima on heikompi, kuin SAW:lla, joka saa otteluun kaksi itselleen loistavaa karttaa.

SAW poistaa oman vakipoistonsa Miragen, kun BLUEJAYS puolestaan poistaa Nuken. SAW saa itselleen peräti 90% voittoprosentilla varustetun Ancientin. BLUEJAYS nappaa itselleen varmastikin Infernon, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2. SAW on kahdessa kartassa ennakkosuosikki eikä BLUEJAYS ole edes omassa karttavalinnassaan Infernossa kovin suuri ennakkosuosikki.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Please welcome your talent for the #ESLChallengerLeague Season 43 playoffs! 😍

@allan_hender
@skrivcasts
@DarfMike
@JRTTVee
@XnerCasts
@PhyCasts
@Ne0Kai
@LucyLuce_
@BDogCSGO

They will be bringing you ALL the action this week 🔥