CS to 26.01. klo 16:30

SAW - Bad News Eagles

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

11 ottelun voittoputkessa porskuttava SAW tasabookissa BNE:n kanssa!

SAW ja Bad News Eagles taistelevat torstaina CCT South Europe -turnauksen välierissä. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä uskomattomassa 11 ottelun voittoputkessa porskuttava SAW on parantanut otteitaan tälle vuodelle hurjasti. Kun tammikuu on vasta loppusuoralla, on jo monia vuosia paikallaan junnannut SAW vihdoin yksi alemman tason parhaista joukkueista.

SAW:lle tarjotaan otteluun peräti 1,91 -kerrointa, mikä kelpaa mainiosti. Prosenttien muodossa portugalilaisjoukkueelle voisi antaa 55% todennäköisyyden voitolle, joka näillä kertoimilla mahdollistaa oikein mainion vedonlyöntimahdollisuuden joukkueen puolesta. BNE ei ole ollut lähelläkään vanhaa virettään eikä joukkueen karttavalikoimakaan imartele.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

BNE poistaa vakipoistonsa Anubiksen, jolloin karttavalikoimaan jää vielä kaksi äärimmäisen heikkoa karttaa BNE:n puolelta. SAW saa valittua näistä itselleen paremman eli Nuken, jossa SAW on voittanut 80% pelaamistaan otteluista. SAW poistaa oman vakipoistonsa Miragen, mikä sattuu olemaan BNE:n paras kartta. Jälleen yksi piste SAW:lle ennen kuin ottelu on ehtinyt edes alkaa.

BNE valinnee omaksi kartakseen varmastikin Infernon, joka ei normaalitilanteessa olisi lähelläkään joukkueen ykkösvalintaa. Inferno on kuitenkin joukkueen ainoa mahdollisuus, sillä kaikissa muissa kartoissa SAW on näyttänyt aivan liian kovatasoiselta. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Vertigo, missä SAW on voittanut 82% pelaamistaan otteluista.

𝐑𝐄𝐌𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑 𝐓𝐇𝐄 𝐍𝐀𝐌𝐄! ⚔️

Se 2022 acabou bem, 2023 começa de forma perfeita com a qualificação para a @ESLCS Pro League S17.

Obrigado por todo o apoio, warriors!

#StayAWarrior