CS ma 05.12. klo 17:30

SAW - Endpoint

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mmitä?! SAW:lle aivan järjettömän kovaa tasoituskerrointa!

Tiistain toisessa Counter-Strike -ottelussa päästään lyömään erittäin kovaa tasoituskerrointa MrGreenin kustannuksella. Portugalilaisjoukkue SAW:lle tarjotaan peräti 2,50 -kerrointa joukkueen -1,5 -tasoitukselle otteluun Endpointia vastaan, kun muualla samaisen vedon kertoimet pyörivät noin 2,20 -kertoimen tuntumassa.

Minusmerkkinen 1,5 kartan tasoitus tarkoittaa Counter Strikessa sitä, että SAW voittaa paras kolmesta -formaatilla pelattavan ottelun suoraan 2-0. Endpoint ei saa siis voittaa karttaakaan. Tämä näyttää hyvin todennäköiseltä, sillä Endpointilla on rosterissaan vain kaksi HLTV-ottelua aivan umpisurkeilla tilastoilla pelannut nuorukainen. SAW puolestaan on epäonnekkaan Elisa Mastersin jälkeen päässyt farmaamaan heikompia joukkueita, ja on todennäköisesti todella itsevarmana ottelussa.

Elisa Masters oli SAW:n kannalta epäonnekas todella tiukkojen vääntöjen ja niistä aiheutuneiden häviöiden myötä. SAW pelasi kuitenkin loistavasti, ja oli voittaa todella kovatasoisiakin joukkueita. Tähän otteluun SAW lähtee valtaisana ennakkosuosikkina, sillä Endpoint on ollut umpisurkea viime aikoina.

Kirsikkana kakun päälle on mainittava, että Endpoint hävisi vain hieman yli kuukausi sitten pelatussa ottelussa SAW:lle aivan pystyyn lukemin 2-0, kun SAW voitti oman karttavalintansa peräti 16-3. Endpointin mahdollisuudet ovat hyvin heikot.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 17:30 alkaen.