CS ma 24.10. klo 11:00

SAW - Endpoint

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Endpointin kerroin erittäin houkutteleva!

Elisa Masters Espoo turnaus lähestyy. Suomessa järjestettävä 200 000 dollarin palkintopotilla varustettu huipputurnaus tarvitsee kuitenkin vielä turnausjärjestäjän Invitational Fall 2022 -finalistit joukkoonsa. Juuri pudotuspelit startannut Invitational -turnaus tuo siis kaksi parasta Suomeen Espooseen taistelemaan paikasta IEM Katowice 2023 -turnauksessa.

Pudotuspelit starttavat maanantaina. Ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuvat portugalilaisjoukkue SAW sekä kansainvälisen linarin omaava Endpoint. Joukkueiden välinen ottelu starttaa klo: 11:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. SAW on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, vaikkakin Endpointin uusi rosteri näyttää todella kilpailukykyiseltä.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Endpoint poistaa vakipoistonsa Nuken, kun SAW puolestaan poistaa Miragen. SAW saa valittua itselleen esimerkiksi Dust 2:n, kun Endpoint puolestaan valinnee Vertigon. Endpointin mahdollisuudet näyttävät hyvältä, sillä joukkueen israelilaiskaksikko on melko tulivoimainen. Mukana on myös Endpointin tutun kaksikon lisäksi puolalaispelaaja Miłosz ‘mhL’ Knasiak.

Endpointin kerroin on erittäin pelattava. SAW:n ei kuuluisi olla ennakkosuosikki, vaan ottelu on enemmänkin 50-50 asetelmissa. Pienellä panoksella Endpoint lapulle, ja lukemaan päivän muita herkkuja!

Endpoint CeX

@TeamEndpoint
We know who 𝑤𝑒 want as Prime Minister 😏