CS ti 19.04. klo 12:00

SAW - forZe

ForZen tason katto selvästi korkeampi – joukkueelle tarjolla major-paikka!

Ensi kuussa pelattava vuoden ensimmäinen Major-turnaus Counter Striken puolella lähenee. Käynnissä on turnauksen RMR-karsinnat, mitkä päättävät tänä vuonna yksinoikeudella turnauksessa pelaavat joukkueet. Amerikan ja Aasian RMR-turnaukset on jo pelattu, ja jäljellä on enään kaksi Euroopan karsintaturnausta, joista toinen on jo loppusuoralla.

Euroopan karsintaturnauksen A-lohkossa pelataan tiistaina kuusi ottelua. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä kolmessa ottelussa joukkueilla on mahdollisuus napata varmistettu paikka majoreilta, kun kolmessa ottelussa puolestaan joukkueet ovat jo putoamisvaarassa. Päivän ensimmäisessä ottelussa venäläisjoukkue forZe ja portugalilaisjoukkue SAW taistelevat varmistetusta major-paikasta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

ForZe on selvä ennakkosuosikki otteluun. Joukkueen katto tasonsa puolesta on huomattavasti korkeampi, kuin SAW:n, joka on jo monta vuotta taistellut alemman tason otteluissa tekemättä oikein mitään tulosta. SAW pelaa omalla tasollaan eikä tunnu pystyvän kovinkaan isoihin yllätysvoittoihin tai muihinkaan tasonnostoihin.

ForZe tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun SAW puolestaan poistaa Miragen. Venäläisjoukkue saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin, missä SAW:lla on vain 22% voittoprosentti. SAW tähtää varmastikin Nukeen, jolloin kolmanneksi kartaksi jäisi Dust 2 tai Inferno. Kysessä on kolme loistavaa karttaa venäläisjoukkuelle, eikä ottelussa ole sellaisia tekijöitä, jotka mahdollistaisivat SAW:n voiton ennakkoasetelmien perusteella.

10 euroa pelirahaa