ti 06.04. klo 13:00

SAW - K23

SAW saa hurjan edun karttavalikoimassa K23 vastaan

Funspark ULTI -turnaus jatkuu tiistaina kahdella ottelulla. Päivän ensimmäisessä ottelussa portugalilaisjoukkue SAW saa vastaansa K23:n. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. SAW on pienoinen ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa.

SAW on yleisesti ottaen myös ottelun ennakkosuosikki, sillä K23 on ollut viime päivinä huonossa formissa. Joukkue on hävinnyt mm. NIP:n juniorijoukkueelle sekä muille huomattavasti alemman tason joukkueille. Samaan aikaan vastustajansa SAW on pelannut yllättävän hyvin ja joukkue onnistui jopa haastamaan suomalaisjoukkue HAVU:n kahdessa kartassa. K23 pelasi myös HAVU:a vastaan todella hyvin, mutta kyseessä oli selvä ohipeli suomalaisjoukkueelta.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

SAW tulee poistamaan K23:n parhaan kartan, joka on Dust 2. Joukkue saa tällä huomattavan edun otteluun ollessaan seitsemän kartan joukkue. K23 on puolestaan kuuden kartan joukkue, joka tarkoittaa, että joukkueella on vakipoisto. K23:n vakipoisto on Train, joka ei edes ole hyvä kartta portugalilaisjoukkueelle. Jälleen yksi piste SAW:lle.

SAW tulee valitsemaan otteluun omaksi kartakseen Vertigon tai Nuken. K23 on molemmissa kartoissa todella huonossa iskussa, ja joukkueella onkin kumpaakin karttaa pelattuna vain kolme kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana. K23 tulee valitsemaan omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Overpassin, jota joukkue on pelannut eniten viimeisen kolmen kuukauden aikana. Kolmantena karttana nähdään varmastikin Inferno, jossa SAW:n pitäisi viimeistään voittaa ottelu, sillä SAW:n tekeminen Infernossa on yleensä erittäin kelvollista.