CS to 26.05. klo 19:00

SAW - KOVA

Suomalaisjoukkue KOVA:lle erittäin maukasta kerrointa

Suomalaisjoukkue KOVA on helatorstaina iskussa Elisa Invitational -turnauksessa. Joukkue saa vastaansa Swiss-formaatin ensimmäisellä kierroksella portugalilaisjoukkue SAW:n klo: 19:00 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja siihen KOVA:lle on annettu melkoinen ylikerroin.

Lähes kuuden viikon tauon virallisista otteluista saanut KOVA pääsee serverille tuoreilla jaloilla. Joukkueella on ollut pitkä harjoittelutauko, jonka aikana peliin on voitu tuoda uusia juttuja. Pitkään kovalla tahdilla grindannut KOVA oli jo hyvässä vireessä ennen taukoaan voittaen jopa todella kovatasoisia joukkueita. Tauko teki varmasti hyvää, sillä juuri ennen sitä joukkue oli muutaman ottelun pituisessa tappioputkessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

KOVA saa ottelussa poistettua Dust 2:n, mikä on joukkueen vakipoisto. SAW puolestaan poistaa Miragen, jolloin KOVA saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon. SAW nimittäin varmastikin valitsee Infernon, jolloin molempien joukkueiden suosikkikartta Nuke voisi hyvinkin päätyä kolmanneksi kartaksi.

Loistavat kartat otteluun saava KOVA on altavastaaja otteluun, muttei todellakaan niin suuri kuin kertoimet antavat ymmärtää. Suomalaisjoukkue on todella iskukykyinen varsinkin pelatessaan omia lempikarttojaan.

10 euroa pelirahaa