CS pe 25.11. klo 20:00

SAW - Movistar Riders

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarjolla on loistokerroin SAW:lle, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää

SAW ja Movistar Riders kohtaavat perjantaina ESL Masters Spain Season 12 -liigan välieräottelussa. Voittaja pääsee pelaamaan turnauksen LAN-finaaleihin Casea vastaan. Kyseisen finaalin voittaja etenee ESL Pro Leaguen seuraavan kauden karsintaturnaukseen. Panosta on siis ottelussa hurjasti, sillä molemmat joukkueet ovat varmastikin nälkäisiä Pro League-paikan haluavia joukkueita.

SAW on ollut viime aikoina selvästi parempi, sillä Movistar Riders ei ole enään entisensä Alvaro “SunPayus” Garcian lähdön jälkeen. SunPayus oli selvästi joukkueen kantava voima, sillä Movistar Riders ei ole onnistunut murtamaan tietään yhteenkään huipputurnaukseen SunPayusin lähdön jälkeen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

SAW oli Elisa Masters Espoo -turnauksessa huippuformissa eikä pudotuspelipaikka jäänyt kiinni kuin muutamasta erittäin tiukasta BO1-ottelusta. Joukkue hävisi mm. bulgarialaisjoukkue 500:lle sekä fnaticille jatkoajalla sekä myös Astralikselle ja Bad News Eaglesille todella tiukasti vain muutaman kierroksen erolla. Complexityn joukkue voitti upeasti lukemin 16-9.

SAW omaa myös paremman karttavalikoiman, sillä vakipoistojen jälkeen SAW:n voittoprosentit ovat korkeammat jokaisessa kartassa Overpassia lukuun ottamatta, missä molemmilla on 60% voittoprosentti. Movistar Riders valinnee itselleen OP:n, kun SAW voi käytännössä heittää ottelun karttojen puolesta mihin suuntaan tahansa. Tarjolla on loistokerroin SAW:lle, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Amanhã temos clássico ibérico! 🇵🇹🇪🇸

Pelas 18h, vamos enfrentar os @Movistar_Riders nas meias finais da @ESLspain Masters T12.

Contamos com o teu apoio! ⚔️

📺 twitch.tv/rtparenacsgo2

#StayAWarrior #ESLMastersCS