CS ke 26.01. klo 10:00

SAW - Savage

Savage kusi karttavalinnat edellisessä kohtaamisessa – käykö niin nyt?

Pinnacle Winter Series 1 jatkuu keskiviikkona kolmannen kierroksen otteluiden merkeissä. Päivä aloitetaan jälleen klo: 10:00, kun portugalilaisjoukkue SAW saa vastaansa ruotsalaisjoukkue Savagen. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen häviäjä putoaa ulos turnauksesta. Molemmat joukkueet ovat nimittäin 0-2 -tuloksella Swiss-systeemillä pelattavassa alkulohkossa.

Savage tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Nuken, joka on yksi SAW:n parhaista kartoista. SAW puolestaan poistaa oman vakipoistonsa ja yhden Savagen vahvimmista kartoista – Miragen. Tällöin SAW saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, missä joukkueelle on kertynyt viimeisen kolmen kuukauden ajalta 73% voittoprosentti. Savage puolestaan tähtää varmastikin Vertigoon, missä SAW on ollut suorastaan umpisurkea.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kolmanneksi kartaksi jää joko Inferno tai Overpass, missä molemmissa Savage on niin tilastojen, kuin viimeisten otteluiden osalta selvästi vahvempi. Joukkueella on molemmissa kartoissa reilusti korkeammat voittoprosentit ja suuremmat pelimäärät, jotka suosivat ruotsalaisjoukkuetta.

Joukkueet kohtasivat viimeksi samaisen turnauksen karsinnoissa, jolloin karttavalinnat olivat kylläkin täysin käsittämättömiä joukkueiden puolesta. Tuolloin Savage valitsi Dust 2:n omaksi kartakseen, ja SAW Vertigon. Inferno toimi ottelun kolmantena karttana. Tällä kertaa jos Savage onnistuu naulaamaan karttavalinnat, on peli täysin uusi, ja joukkue selvässä etulyöntiasemassa.

10 euroa pelirahaa