Bundesliiga pe 12.08. klo 21:30

SC Freiburg - Borussia Dortmund

Onnistuuko Schlotterbeck nollaamaan entisen joukkueensa? Dortmundin tulivoimasta huolimatta odotuksissa on tasainen ja toivottavasti myös vähämaalinen ilta!

Viikonloppu Bundesliigan parissa aloitetaan perjantaina SC Freiburgin ja Borussia Dortmundin välisellä taistolla. Dortmund lähtee vieraissakin matsiin maltillisena ennakkosuosikkina, mutta Freiburg pystyy tarjoamaan erittäin väkevän vastuksen, varsinkin kun vieraiden hyökkäyksessä on ollut kauden alkuun paljon muuttujia. Tarjolla olevat kertoimet kääntää katseet kohti vähämaalisuutta.

Freiburg sai kauteen lentävän lähdön kaatamalla Augsburgin tyylikkäästi lukemin 4-0. Ottelu oli vahvasti Freiburgin hallinnassa jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisen puoliajan alkuun myös verkot alkoi heilua. Onnistumisia tuli laajalla säteellä ja lisäksi kolme maaleista syntyi kuluneen kesän hankintojen toimesta. Augsburg ei toki ollut varsinkaan hyökkäyssuuntaan erityisen kova haaste, joten vasta nyt saadaan paremmin tietoa siitä, jatkaako Freiburg edellisen kauden vahvoja otteita.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Dortmund puolestaan kaatoi avausottelussa Leverkusenin lukemin 1-0. Odotukset oli hieman runsasmaalisemmassa taistossa, mutta lopulta ei suurta tulitusta nähnyt ja Dortmundin maalilla Gregor Kobel hoiti muutaman vaarallisen maalipaikan tyylikkäästi. Hyökkäyspäässä Dortmundilla on ollut hieman huolia siitä, kuka pystyy täyttämään Erling Haalandin jättämän aukon, varsinkin kun Sebastien Haller on heti kauden alusta sivussa. Korvaajaksi löytyi Kölnissä viime kaudella komeat 20 maalia iskenyt Anthony Modeste, joka tulee olemaan iso uhka vastustajan boksissa.

Isännät lähtee näillä näkymin samalla poppoolla liikkeelle kuin edellisenä viikonloppuna, eli Kiliann Sildillia korvaa Lukas Küblerin alakerrassa ja kärjessä nähdään Lukas Hölerin tilalla Michael Gregoritsch. Dortmundilta sivussa on puolustuksesta Niklas Süle, josta pieni miinus on annettava. Lisäksi nähtäväksi jää laitetaanko Modeste jo heti perjantaina avaukseen, vai tuleeko hän esimerkiksi vaihdosta sisään. Leverkusenia vastaan Dortmund joutui ottamaan pienen loukkaantumisen takia Karim Adeyemin penkille vajaan 20min jälkeen, mutta todennäköisesti hänet nähdään avauksessa.

Uhmapelaajat lähtee toista kertaa peräkkäin iskemään Dortmundin matsiin underia 3,5 maalin linjalla. Freiburgin avausmatsista ei vielä voi liikaa johtopäätöksiä vetää, sillä Augsburg ei vastustajana ole kummoinen, mutta nollapeli ja neljä tehtyä on hyvä startti joka tapauksessa. Dortmund on hyökkäyssuuntaan paperilla sarjan parhaimmistoa, mutta jonkin verran on nähty muutoksia ja täyteen iskuun pääseminen ottaa aikansa. Lisäksi Dortmundin puolustus on viime kauteen nähden vahvempi Freiburgista saapuneen Nico Schlotterbeckin johdolla.

10 euroa pelirahaa