Bundesliiga ke 25.01. klo 21:30

SC Freiburg - Frankfurt

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herätys Freiburg, matsit jatkuu taas! Freiburgilta vaaditaan valtava parannus, tai Frankfurtin tulivoimainen hyökkäys menee menojaan!

Bundesliigaa pelataan jälleen keskiviikkona viiden matsin verran ja yksi illan koitoksista käydään SC Freiburgin ja Frankfurtin välillä. Joukkueilla on hyvin erilaiset esitykset alla viikonlopulta, sillä Frankfurt kaatoi Schalken lukemin 3-0, kun puolestaan isännät murskattiin täysin Wolfsburgin toimesta.

Freiburgin leirissä halutaan varmasti unohtaa viikonlopun matsin mahdollisimman nopeasti – paluu viheriölle ei olisi voinut mennä enää pahemmin vihkoon. Wolfsburg aloitti maalitehtailun jo ensimmäisellä minuutilla ja lopulta matsi päättyi lukemiin 6-0. On toki sanottava, että puhtaasti maalipaikkojen osalta matsi oli selvästi tasaisempi ja tulos olisi voinut olla selvästi suotuisampi, mutta lopulta paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä. Freiburg on kuitenkin suurelta osin tällä kaudella puolustanut laadukkaasti, joten vielä yhdestä ottelusta ei kannata sen enempää johtopäätöksiä vetää.

Kokoonpanon osalta isäntien tilanne ei aivan optimaalinen ole. Puolustuksessa Philipp Lienhart ei vielä viikonloppuna ollut kunnossa avaukseen, mutta penkiltä hän pääsi toisella jaksolla. Suurin menetys kohdistuu hyökkäyspäähän, sillä Vincenzo Grifo ei pelannut viikonloppuna ja edelleen hänen pelikunto on epävarma. Grifo on viimeistellyt tällä kaudella komeat yhdeksän osumaa ja tarjonnut myös kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Frankfurt on ollut yksi kauden vakuuttavimmista joukkueista ja se on näkynyt myös tuloksissa. Ennen kierrosta vieraat löytyy jaetulta toiselta sijalta ja ennen kaikkea monipuolinen hyökkäys on tehnyt suuren vaikutuksen. Vain sarjakärki Bayern on viimeistellyt Frankfurtia enemmän maaleja. Vierailla ei mitään suuria huolia loukkaantumisrintamalla ole. Tuta palaa todennäköisesti puolustuslinjaan, mutta Junior Dina Ebimbe loukkasi nilkkansa Schalke-ottelussa ja hän joutuu olemaan pidempään sivussa.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
Daichi on fire! 🔥
How many goals and assists do you think Kamada has already registered in this @Bundesliga_EN season?
The answer is in this video! 👇

#SGE

Tällä hetkellä kertoimet on sitä luokkaa, että vedot päästään nappaamaan Frankfurtin voitolle +0 tasoituksella, eli tasapelillä panos palautuu. Pelillisesti Frankfurtin esitys Schalkea vastaan ei ollut mikään mestariteos, mutta lopulta tarvittava tehokkuus löytyi ja maalilla Kevin Trapp oli loistava. Poissaolojen osalta lähdetään sillä oletuksella, että Grifo ei ole ainakaan täydessä pelikunnossa, mistä on selvää miinusta annettava isännille.