Bundesliiga su 13.11. klo 18:30

SC Freiburg - Union Berlin

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Voiko tämä edes pitää paikkaansa?! Bundesliigassa nähdään harvoin näin vähämaalisia taistoja – pelivalintaa ei tarvitse miettiä kahta kertaa!

Bundesliigassa viimeinen ottelu ennen pitkää taukoa käydään SC Freiburgin ja Union Berlinin välillä. Molemmat joukkueet kuuluvat toistaiseksi kauden kovimpiin yllättäjiin. Odotuksissa oli, että kumpikin pystyy haastamaan myös kärkipään joukkueita, mutta kukaan tuskin ajatteli kaksikon löytyvän top4 sijoilta tässä vaiheessa kautta.

Ennen kierrosta joukkueet on tasapisteissä kerättyään 27 pistettä 14 ottelusta. Hyökkäyspelaamisen osalta kumpikaan joukkueista ei yllä aivan kärkitaistoon esimerkiksi Bayernin, Dortmundin tai RB Leipzigin kanssa, mutta puolustussuuntaan molemmat on erittäin vahvoja. Vahva puolustaminen näkyy niin maaliodottamissa, kuin myös puhtaasti toteutuneissa maaleissa – ennen kierrosta ainoastaan Bayernilla oli kaksikkoa vähemmän päästettyjä maaleja.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Neither team has been outside the #Bundesliga top 3️⃣ since #MD6! 😲

Who ends #MD15 still there? 🔮 🤔

#SCFFCU

Freiburg hävisi viikolla RB Leipzigille lukemin 1-3. Kaikki ottelun maalit nähtiin toisella jaksolla ja vaikka Freiburg sinänsä sinnitteli mukana, oli sen hyökkäyspään anti sen verran heikkoa, ettei pisteille ollut mitään asiaa. Union puolestaan on pelannut nyt kaksi sille hyvin epätyypillistä ottelua putkeen, kun Leverkusenia ja FC Augsburgia vastaan maaliero on ollut yhteensä 2-7. Augsburg-ottelusta olisi ollut enemmän kuin piste tarjolla.

Seitsemän maalia omiin kahteen otteluun on valtava määrä siinäkin mielessä, että aikaisemmissa 12 ottelussa Unionin verkkoa heilutettiin yhteensä vain yhdeksän kertaa. Osan voi laittaa ykkösvahti Frederik Rönnowin poissaolon piikkiin, mutta osittain kyseessä oli myös puhtaasti huonoa tuuria. Tästä ottelusta Rönnowin lisäksi myös Rani Khedira on sivussa keskikentältä.

Vahva alakerta on ollut molempien joukkueiden tukipilari, joten ei tästä matsista kovinkaan runsasmaalista sovi odottaa. Unionin edellisten otteluiden tulokset on kaukana kauden mittaan nähdystä suoritustasosta. Freiburg on onnistunut luomaan paremmin paikkoja hyökkäyssuuntaan, mutta ei isäntienkään hyökkäys mitään jatkuvaa tykitystä ole. Bundesliigassa lähtökohdiltaan näin vähämaaliset taistot on harvassa, joten vaikka 1,71 kerroin alle 2,5 maalille voi kuulostaa pieneltä, on se silti erittäin hyvä tarjous. Myös 0-0 tai 1-1 tulosvedot kannattaa laittaa harkintaan.