CS ti 11.10. klo 20:00

SC - HAVU

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

HAVU varustettu loistokertoimella!

Suomalaisjoukkue HAVU on iskussa tiistaina peräti kahdessa ottelussa. Ensimmäisessä ottelussa joukkue ottaa mittaa ALTERNATE aTTaX -nimisestä saksalaisjoukkueesta. Tipsin voit lukea täältä. Toisessa ottelussaan suomalaisjoukkue kohtaa virolaisjoukkue SC:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Kerroinasettelu otteluun on mielenkiintoinen. HAVU:lle saa peräti 1,60 -kerrointa Pinnaclelta, kun joukkue on paperilla valtaisa ennakkosuosikki. SC on viime aikoina hävinnyt käsittämättömän heikoille vastuksille eikä joukkueen peli yli neljä viikkoa sitten, kun voittoja tipahteli, ollut kovinkaan vakuuttavaa. SC on selvästi heikompi joukkue niin paperilla, kuin tilastojenkin valossa. HAVU:n pitäisi ehdottomasti klaarata ottelusta voitto.

Suomalaisjoukkue poistaa vakipoistonsa Vertigon, mikä sattuu tilastojen valossa olemaan SC:n toiseksi paras kartta. SC puolestan poistaa Nuken, mikä on tietysti loistokartta HAVU:lle. HAVU saa itselleen esimerkiksi Dust 2:n, kun SC puolestaan valitsee itselleen varmastikin Miragen. Kolmas kartta voisi olla esimerkiksi Inferno.

HAVU on viime aikaisten tulosten perusteella selvästi kilpailullisempi joukkue. Kyseisillä kartoilla HAVU:n pitäisi viimeistään Infernossa kairaa voitto, sillä siitä ei ole kieltämistä, etteikö SC:n recordi Miragessa olisi kova.