Bundesliiga su 02.10. klo 18:30

Schalke - FC Augsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättiyllätyksen järjestänyt Augsburg palaa viheriölle – nappaako vieraat kolmannen peräkkäisen voiton?

Bundesliigan kahdeksas kierros päätetään Schalken ja FC Augsburgin välisellä kohtaamisella. Molempien joukkueiden kausi on ollut vaikea, mutta juuri ennen maaottelutaukoa vieraat sai muutaman ison onnistumisen, joiden pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan. Jopa kotiyleisön edessä Schalkelle voi tuottaa vaikeuksia lisätä voittosaldoa.

Sarjanousija Schalke on seitsemästä ottelusta voittanut ainoastaan kerran sarjajumbo Bochumin, mutta kolmella tasapelillä pistesaldoa on hieman saatu ylöspäin. Ennen taukoa Schalke onnistui näennäisesti roikkumaan mukana pistetaistelussa Dortmundia vastaan, mutta todellisuudessa Schalke ei saanut hyökkäyssuuntaan mitään aikaiseksi ja tulos olisi voinut helposti olla enemmän kuin 1-0.

markstats bot

@markstatsbot
Dortmund 1 : 0 Schalke

▪ xG: 2.14 - 0.15
▪ xThreat: 2.34 - 0.6
▪ Possession: 65.6% - 34.4%
▪ Field Tilt: 77.6% - 22.4%
▪ Def Line Height: 50.3 - 34.4

#msbot_ger #bundesliga

Augsburgia odotettiin ennen kautta sarjan hännille ja todennäköisesti sinne suunnille myös matka käy, mutta toistaiseksi tarjolla on ollut yllättäviä onnistumisia. Augsburg on tehnyt vasta viisi maalia, mutta voittanut kolme ottelua. Erikoisinta on kuitenkin se, että voitetuista vastustajista löytyy sekä Leverkusen, että myös Bayern München. Bayernin kaataminen ja ennen kaikkea jättäminen nollille juuri ennen taukoa oli varmasti valtava plussa vieraiden itseluottamukseen. Yksilötasolla maalivahti Rafael Gikiewicz on päässyt loistavaan iskuun.

Bundesliga Analytics

@BuLiAnalytics
How have the #Bundesliga GKs fared so far this season?

Yann Sommer has kept out the most goals/90 vs expected, and is good at stopping crosses as well as performing a fair amount of defensive actions outside his box!

Where's your club's GK? 🧐

#dieFohlen
[📊: @STFootball10]

Augsburgin vaikean alkukauden taustalta on nostettava esille loukkaantumishuolet, jotka on osittain sekoittanut pakkaa. Muun muassa keskikentältä Niklas Dorsch ja puolustuksesta Reece Oxford ovat olleet sivussa jo pidempään. Kaksikko on edelleen sivussa, mutta pidemmät loukkaantumiset on jo huomioituna joukkueiden pelivoimassa.

Vaikka Augsburg on onnistunut nappaamaan äärimmäisen kovia päänahkoja ja Schalkea vastaan pistesaldon kasvattamiseen on tarjolla loistava mahdollisuus. Hyökkäyspään anti on ollut heikkoa, mutta nyt toki myös vastustajan taso putoaa selvästi ja paikkoja aukeaa helpommin. Markkina näkee Schalken hieman liian suurena suosikkina Uhmapelaajien makuun, joten vedot isketään vieraiden suuntaan. Ottelun vähämaalisen luonteen vuoksi otetaan hieman varovaisemmin ja lapulle isketään Augsburg +0,5, eli vierasvoitto tai tasapeli kelpaa.

Tuplaa talletus ja iske betsit sisään!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Tasoitus – FC Augsburg +0,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,60 (2 x 1,80).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 360€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 180€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!