Bundesliiga pe 14.04. klo 21:30

Schalke - Hertha Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Putoamistaistelu kuumenee – Schalken ja Herthan välillä kamppaillaan valtavista pisteistä!

Bundesliigassa kierros lyödään käyntiin Schalken isännöidessä Hertha Berliniä. Monen mielestä kyseessä on varmastikin todella tylsä matsi ja onhan vastakkain kaksi heikkoa joukkuetta, mutta äärimmäisen isot panokset putoamistaistelua ajatellen tuo mielenkiintoa illan kamppailuun. Kierrokseen lähdettäessä asetelmana on, että Schalke on hännillä 21 pisteellä ja Hertha on yhden sijan ja yhden pisteen verran korkeammalla.

Schalke teki tovin aikaa vahvaa nousua ennen kaikkea hyvin kurinalaisen puolustuspelaamisen avulla ja se ehti pelata peräti kahdeksan tappiotonta ottelua peräkkäin. Nyt alla on kuitenkin taas kaksi tappiota, toki vastassa on ollut sitä kovempia joukkueita, mutta sarjapaikan säilyttäminen vaatisi jo pientä ihmettä. On kuitenkin todettava, että materiaaliltaan Schalke ei kovinkaan kummoinen nippu ole ja mahdollisia käänteen tekeviä pelaajia, kuten Dodi Lukebakio vierailla, ei tahdo löytyä. Muun muassa Simon Terodde on kauden edetessä pudonnut penkille, vaikka myöskään hänet korvannut Michael Frey ei ole vielä edes maalitiliä avannut.

FC Schalke 04

@s04_en
Defeat in Sinsheim.

⏱️ FT | #TSGS04 2-0 | #S04

Hertha on vahvasti putoamisuhan alla, mutta siitä huolimatta kyseessä on ajoittain varsin yllätysvalmis joukkue ja pisteitä on irronnut muun muassa Freiburgilta ja Mainzilta. Edellisellä kierroksella Leipzig haki vierasvoiton lukemin 0-1 täysin ansaitusti. Kauden lopulla isot paineet kasautuu hyökkäyksessä suurta roolia kantavan Lukebakion harteille. Hän on iskenyt kauden aikana komeat 10 maalia ja lisää kaivataan, sillä esimerkiksi Wilfried Kanga ei ole tehokenkiä löytänyt. Näillä näkymin kummallakaan joukkueella ei ole sen suurempaa huolta loukkaantumisosastolla.

Kyseessä on kaksi tehotonta joukkuetta ja lisäksi ottelun valtavat panokset laittaa molemmat varmastikin varpailleen varsinkin ottelun alkupuolella. Pelivalinnaksi Uhmapelaajat nappaa alle 2,5 maalia, jolle tarjoillaan 1,80 kerrointa. Myös Herthan puolelta voi löytyä mukavia tarjouksia – vieraiden puolustuspelaaminen on ollut isossa kuvassa tuloksia vahvemmalla tasolla ja on hyvin mahdollista, että paras mahdollinen Schalke on jo nähty.