Bundesliiga pe 14.10. klo 21:30

Schalke - Hoffenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija on vaikeuksissa! Hoffenheimin vahva puolustuspelaaminen pitää Schalken kurissa!

Perjantaina Bundesliigassa kierros avataan Schalken ja Hoffenheimin välisellä kohtaamisella. Schalke jää jopa kotiyleisön edessä varsin selväksi altavastaajaksi – toki ottelun vähämaalinen luonne tasoittaa tilannetta ja siispä murskajaisia tuskin on luvassa. Tässä haetaan myös hieman asetelmia tulevan viikon Saksan cupin otteluun, jossa joukkueet kohtaavat vain muutamaa päivää myöhemmin.

Schalke on nousijoista se, jolla kausi ei ole sujunut kovinkaan ruusuisesti. Yhdeksän kierroksen jälkeen saldona on vain yksi voitto sarjataulukon pohjalla majailevaa Bochumia vastaan. Edellisellä kierroksella Schalke sai Leverkusenin näyttämään jälleen kärkipään joukkueelta, mitä ei ole tapahtunut kovinkaan montaa kertaa tällä kaudella. Toki tasoero oli jo paperilla suuri, mutta omassa päädyssä tiloja aukesi aivan liikaa eikä Schalken omasta hyökkäyspelistä ollut tietoakaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Squawka

@Squawka
Bayer Leverkusen played more passes in their 4-0 win vs. Schalke than in any other Bundesliga game this season:

◎ xG: 1.73-0.39
◎ Shots: 13-2
◎ Shots on target: 7-1
◎ Touches in the opp. box: 27-4
◉ Passes: 573-374
◎ Possession: 60%-40%

The Xabi Alonso era is underway. 😍

Kahden peräkkäisen tasapelin saattelemana Hoffenheim isännöi edellisellä kierroksella Werder Bremeniä, mutta joutui lopulta pettymään ja pisteet lähti vieraiden matkaan lukemin 1-2. Peli itsessään oli kuitenkin Hoffenheimilta vahva ja maaliodottamiin nähden se olisi jopa voiton tai vähintään pisteen ansainnut. Yhdeksään kierrokseen 14 pistettä on kuitenkin hyvä saldo ja ennen kaikkea vain 10 päästettyä maalia on auttanut pistepotin keräämisessä. Ainoastaan sarjataulukon top3 joukkueet on päästänyt vähemmän maaleja ja myös maaliodottamien osalta tilanne näyttää hyvältä.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
Let's see what happens tomorrow!

#S04TSG

Myöskään loukkaantumiset ei helpota kotijoukkueen ahdinkoa. Sivussa ovat muun muassa keskikentältä Rodrigo Zalazar sekä puolustuksesta Sepp van den Berg. Myös Tobias Mohrin pelikunnon yllä on kysymysmerkkejä. Hoffenheim on tällä hetkellä selvästi vahvempi molemmissa päädyissä kenttää ja voittaa vieraissakin arviolta hieman yli joka toinen kerta. Siispä tasan 2,00 kertoimella päästään pieni veto vieraille asettamaan, mutta alta pääset poimimaan Uhmapelaajien loistavan tarjouksen Mobilebetille!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1×2 – Hoffenheim kertoimella 2,00.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,00 🤘