Bundesliiga ti 24.01. klo 19:30

Schalke - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ahdinko kasvaa! Schalkella tekemätön paikka, kun Leipzigin tähdet saapuu kylään!

Tiistaina jatketaan jälleen Bundesliigan parissa ja yksi illan neljästä taistosta käydään Schalken ja RB Leipzigin välillä. Schalkelle ei voi muuta kuin vaikeaa iltaa odottaa, sillä Leipzig kuuluu aivan kärkikorin joukkueisiin. Pistekin olisi jo kova saavutus, mutta todennäköisesti vieraat lopulta kairaa tiensä voittoon.

Schalken paluu tauolta päättyi odotetusti, kun Frankfurt vei voiton lukemin 3-0. Mitä itse matsiin tulee, ei kyseessä ollut mitenkään huono esitys Schalkelta ja pistekään ei olisi ollut paikkoihin nähden vääryys. Schalken kausi ei kuitenkaan ole sujunut toiveiden mukaan ja tällä hetkellä putoaminen vaikuttaa varsin todennäköiseltä vaihtoehdolta. Joukkue löytyy sarjataulukon pohjalta ja ero Hertha Berliniin on viisi pistettä. Jere Uronen hankittiin alakertaan tuomaan yksi vaihtoehto lisää, mutta hänestä tuskin pelastajaksi on.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Schalke 04

@s04_en

FC Schalke 04

@s04_en
💬 Reis on the squad: "I'm pleased to have a busier training ground. Král has been able to train. I hope he won't suffer any setbacks and we can continue to work him back to full fitness. Drexler and Kaminski have also completed full training."

#S04 | #S04RBL
💬 Reis on #SGES04: "We played well but still lost. We need to be more clinical in front of goal. We're working on it in training."

#S04 | #S04RBL

Leipzig teki vahvaa nousua ennen taukoa ja paluu viheriölle sujui myös hyvin, kun Bayern Münchenia vastaan matsi päättyi lopulta tasan 1-1. Leipzig pelilliset otteet oli ennen taukoa kovalla tasolla ja tällä hetkellä se on kenties Bayernin kovin haastaja mestaruuden suhteen. Christopher Nkunkun poissaolosta on miinusta annettava, mutta Schalken tasoista joukkuetta vastaan suuresta erosta ei kuitenkaan puhuta ja laatua vierailta löytyy paljon. Kotijoukkueen puolelta Sebastian Polterin lisäksi sivussa ovat näillä näkymin ainakin Alex Kral, Thomas Ouwejan ja Rodrigo Zalazar.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
💪 @TimoWerner made his return from injury yesterday, playing his first game in 79 days 😍

Tietyllä tapaa Schalken esitys Frankfurtia vastaan oli lupaava, mutta sen verran suuresta tasoerosta kuitenkin on kyse, että Leipzigin kelkkaan on hypättävä. Lapulle otetaan vieraiden -1,0 tasoitusta, eli maalin voitolla panos palautuu ja suuremmat lukemat tuo osuman. Vaikka joukkueet tulivatkin vasta tauolta, on myös pieni lepoetu Leipzigin suuntaan paikallaan, sillä se pelasi perjantaina ja Schalke puolestaan lauantaina.