Bundesliiga pe 10.02. klo 21:30

Schalke - Wolfsburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehoton sarjajumbo jää jälleen kakkoseksi! Wolfsburg palaa ryminällä voittojen tielle!

Bundesliigassa kierros isketään käyntiin jumbosijaa pitävän Schalken isännöidessä Wolfsburgia. Vierailla on muutama tappio olla, mutta tämän parempaa paikkaa takaisin voittokantaan pääsemiselle ei ole. Schalke on saanut hieman ryhtiä omaan päätyyn, mutta tehoja ei löydy – koko kauden osalta hyökkäyspään lukemat on heikkoja ja tauon jälkeen isännät on neljässä ottelussa tehnyt vain yhden maalin.

Schalke ei ole ollut tauon jälkeen mitenkään katastrofaalisen huono, vaikkakin RB Leipzigiltä ja Frankfurtilta tuli takkiin rumin lukemin. Mönchengladbachia vastaan tasapeli edellisellä kierroksella oli ansaittu ja Kölniä vastaan olisi voinut voittokin irrota. Yksi merkittävä muutos Schalken alakerrassa on viime otteluissa nähty, kun kokenut Ralf Fährmann on syrjäyttänyt Alexander Schwolowin ja napannut itselleen ykköstorjujan paikan. Vielä todella pienestä otannasta on kyse, mutta kahdessa pelaamassaan ottelussa Fährmannin taakse ei ole yhtään palloa mennyt, mikä on vahva suoritus ottaen huomioon Schalken ongelmat puolustussuuntaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FC Schalke 04

@s04_en
Two clean sheets in two games for Ralle! 🧤🚫

#S04

Wolfsburgilla on nyt kolme peräkkäistä tappiota alla, kun Bundesliigassa se jäi kakkoseksi Werder Bremeniä ja Bayern Münchenia vastaan ja Saksan Cupissa Union Berlin oli vahvempi lukemin 2-1. Paniikkinappulaa ei kuitenkaan ole vielä syytä painaa – vieraat on näyttänyt vahvaa osaamista varsinkin hyökkäyssuuntaan ja esimerkiksi edellisen ottelun 2-4 -lukemat Bayernia vastaan ei koko totuutta vieraiden tasosta kerro. Wolfsburg oli shokkialun jälkeen matsissa kelvollisesti mukana, mutta tällä kerralla sattui olemaan yksi niistä illoista, jolloin Bayernin tähdet takoi alkuun jokaisesta paikasta pallon verkkoon.

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN
Jakub #Kaminski's first @Bundesliga_EN goal! 💪

Suoralle vierasvoitolle on tarjolla 1,97 kerrointa, jolle pieni panos on ehdottomasti paikallaan. Kokoonpanotilanne on Wolfsburgin osalta hyvä ja Schalkella puolestaan on muutama pidempiaikainen poissaolija, mutta suurta muutosta esimerkiksi viime kierroksen kokoonpanoon tuskin on luvassa. Vaikka Schalken otteissa on viime kierroksilla näkynyt lupaavia merkkejä, on Uhmapelaajien arvioissa Wolfsburg vieraissakin selvästi sarjajumboa edellä.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Wolfsburgille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Wolfsburg” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 49,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.