PDC pe 23.12. klo 21:10

Schindler M. - Lukeman M.

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OHHOH! Schindler massiivinen ennakkosuosikki, ja silti herralle tarjotaan näin kovaa kerrointa!

Ennen jouluaattoa pelataan vielä viimeiset Dartsin World Championship -turnauksen toisen kierroksen ottelut. Tämän jälkeen vuorossa on muutama välipäivä, kun seuraavan kerran heitetään 27.12. Listalla on perjantaille iso kasa loistavia otteluita sekä erinomaisia vedonlyöntikohteita.

Beerjantain Betsien toisessa ottelussa kohtaavat nimikaimat Martin Schindler ja Martin Lukeman. Vaikka herrat jakavatkin samat nimet, on taitotasossa selvä ero. Schindlerille tarjotaan ottelussa kovaa kerrointa, joka napataan erittäin mieluusti lapulle. Lukeman on ollut suurissa vaikeuksissa viimeisimmissä otteluissaan. Herra on kärsinyt tappioita selvästi heikommille heittäjille, eikä toivottu World Championship -formi ole lähelläkään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Schindler puolestaan on viime aikoina pelannut ehkäpä jopa hieman omaa tasoaan paremmin. Aivan kärkeä Schindler ei ole onnistunut haastamaan, mutta herra on hoitanut kunnialla voiton jokaisesta ottelusta, josta voisi herran voittoa odottaakin. Schindler ei ole pettänyt. Kun saksalaiselle saa jopa 1,65 -kerrointa suoran voiton kertoimelle, ei tarvitse edes kikkailla tasoitusten kanssa. Lukeman on hyvänä päivänä nimittäin varsin kelpo vastus. Lukemanin ongelmana on vain se, että näitä hyviä päiviä ei ole viime aikoina näkynyt.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 8⃣

What a day of darts we have for you tomorrow in the penultimate day before Christmas!

The second round action really ramps up with eight more seeds in action!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live