ATP su 13.03. klo 21:00

Schwartzman - Ruusuvuori

Ruusuvuori kovilla toisella kierroksella!

Indian Wellsin Masters-turnaus aloittaa ”Sunshine Double” -turnausparin. Kaliforniasta nimittäin siirrytään Miamiin, joten aurinkoa turnauksissa todella riittää. Emil Ruusuvuori voitti avauskierroksen ottelunsa, ja toisella kierroksella vastus kovenee oleellisesti: vastaan tulee nimittäin ATP-rankingin 14. sijalla paistatteleva Argentiinan Diego Schwartzman.

Ruusuvuori kaatoi avausottelussaan Saksan Philipp Kohlschreiberin, joka alkaa pelaajana olla iltaruskon mies. Aikansa top 20 -mies on nimittäin tätä nykyä ATP-rankingissa sijalla 136, ja 38-vuotias mies alkaa olla tennispelaajaksi sangen iäkäs. Ruusuvuori kaatoi saksalaisen vastuksensa melko eleettömästi, muttei mitenkään erityisen loistokkaasti.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Schwartzman on yleispätevä pelaaja, jonka suurin puute pelaajana on pienikokoisuus, joka heijastuu etenkin syöttöön. Varmalyöntinen argentiinalainen korvaa tämän puutteen muilla avuillaan – mies on voittanut useita ATP-turnauksia, ja onpa mies päässyt kertaalleen urallaan Ranskan avointen välieriinkin. Eli aivan terävintä kärkeä mies ei ole, mutta erittäin pätevä peluri, joka asettaa Ruusuvuorelle kovan haasteen. Toiselle kierrokselle Schwartzman pääsi vapaataipaleella.

Odotettavissa on pitkiä palloralleja, ja jos siihen mennään, on pallovarma Schwartzman vahvoilla. Ruusuvuoren pitäisi kaivaa joku yllättävä kani hatustaan, jos meinaa pärjätä. Valitettavasti Schwartzman on suurehko suosikki, ja saa tässä ottelussa tipsin ottelun voitosta.

10 euroa pelirahaa