Korisliiga ke 01.02. klo 18:30

Seagulls - Kouvot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huikea voitto alla, mutta ikävä loukki haittaa! Lokkeja kuitille!

Korisliigassa pelataan jatkolohkoja, ja viikolla on vuorossa toisen kierroksen pelejä. Sarjassa kakkosena oleva Helsinki Seagulls kohtaa niukasti voittajien lohkoon luikahtaneet Kouvot Kouvolasta. Kahden kärjen takana on sarjataulukossa hyvin tasaista, joten sarjan kolmostila on varmasti haluttu, ja joukkueille motivaatio tapissa. Kouvot tulee Helsinkiin komea voitto sarjaa johtavasta Karhusta vyöllään.

Seagulls avasi jatkopelit komealla vierasvoitolla Salon Vilppaasta. Hieman alamaissa olleet salolaiset eivät pysyneet vieraiden vauhdissa kuin yhden jakson. Rene Rougeau johti peijaisia 31 pisteellään, ja Lassi Nikkarinen oli pelintekijänä elementissään. Seagulls on Karhun jälkeen ollut sarjan selkeähkösti toiseksi paras ja suoritusvarmuudeltaan hyvä joukkue. Virheliikkeisiin ei ringin tiukentuessa ole kuitenkaan varaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Karhu näytti murhaavan Kouvot täysin pystyyn ottelun alussa, ja Jyri Lehtonen joutui käyttämään aikalisät heti aluksi. Jatkossa Kouvot pääsi koritehtailuun mukaan, ja sukka soi ottelussa komeasti. Ottelun edetessä Karhu ei saanut hyökkäyksissään palloa liikkumaan enää, vaan Kouvot onnistui nollaamaan maan parhaan joukkueen päätösjaksolla hämmentävän tehokkaasti. Laitahyökkääjä Quanterrius Jacksonin loukkaantuminen oli Kouvoille paha isku, ja poissaolo selkeä heikennys.

Vetoihin lähtee Seagullseja tasoituksella – vaikean alkukauden jälkeen joukkue on ollut yksiselitteisen vahva. William Hill pistää parasta pöytään, ja sieltä otetaan tarjous vastaan.