Korisliiga pe 18.11. klo 18:30

Seagulls - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Seagulls nauttii yliarvostusta – lue miksi! Betsi lähtee vastapalloon!

Seagulls ja KTP ovat yhdeksän pelatun pelin jälkeen tasapisteissä sarjataulukon paremmalla puoliskolla. Ero on siinä, että Seagulls on vasta viime otteluissa saanut peliään kulkemaan, kun KTP:llä puolestaan suunta on ollut hieman päinvastainen. Kertoimissa Seagullsia pidetään suursuosikkina, mikä on toisaalta ymmärrettävä, mutta jostain syystä tämä herättää epäilyksiä.

Seagulls otti ennen taukoa Kouvoja vastaan jo kolmannen perättäisen voittonsa. Tätä ennen kaatuivat Honka reilummin ja Kataja hyvin niukasti. Kouvot oli loukkaantumisten vuoksi melko romuna ennen taukoa – ehjät pelaajat joutuivat ottamaan todella ison tontin, eikä ongelmia mitenkään peitelty. Tässä suhteessa Lokkien taulu on ehkä turhankin koreana. Seagulls ei voi mennä liikaa loukkaantumistenkaan taakse, vaan kyllä joukkueen vahvistusten suorituksiakin on hieman kyseenalaistettava.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

HELSINKI SEAGULLS

@GullsBasketball
Maajoukkuetauko on selätetty ja huomenna puolustetaan yhdessä kotipesää, kun odotetut vieraat Kotkasta saapuvat Stadiin.🔥

🏀GULLS vs. @KTP_Basket
📆Pe 18.11. klo 18:30
🏟Kisis
🌟Otteluisäntänä: Unikulma

🎟️ Liput ennakkoon:
👉🏼 TIKETTI.FI/HELSINKISEAGUL…
#Gullsnation #Korisliiga

KTP kärsi tauon aikanakin vielä flunssa-aallosta, mikä haittasi treenaamista. Tällä hetkellä varmoja poissaolijoita on vain Mubashar Ali, mutta tämä puutos onkin sangen ikävä. KTP:ssä on kuitenkin paljon hyvää, ja ulkomaalaisvahvistuksetkin vaikuttavat onnistuneilta kautta linjan. KTP on hyvä joukkue scoraamaan, ja tuoreilla jaloilla kotkalaiset pystyvät kyllä isännät haastamaan perjantaina.

KTP on yliarvostuksesta nauttivan Seagullsin vieraana liian isolla händärillä, joten tätä lähdetään kivittämään ihan tosissaan. Kun vielä yhdeksänkin pisteen tappiolla ollaan lunastusten tiellä, antaa händäri jo aika paljon anteeksi – liikaakin. TonyBet on tarjouksen takana – tsekkaa tää!