ma 11.12. klo 18:30

Seagulls - Lahti Basketball

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjakärki isännöi jumboa – yksi asia kiinnittää matsissa huomion!

Helsingin Seagulls on ollut alkukauden ehdottomasti sarjan paras joukkue. Se on hävinnyt tusinasta ottelustaan vain yhden, ja vaikka muut kyllä tulevat ottamaan etumatkaa vielä kiinni, näyttää joukkueen meno vahvalta. Lahdessa tunnelmat ovat aivan päinvastaiset, sillä tappioputkessa rämpivä Lahti Basketball putosi Pyrinnön piristyttyä koko sarjan pohjimmaiseksi. Hyvät neuvot ovat siis Helsingin reissulla kalliit maanantaina.

Ilmaisvedot muodostavat kauniin jonon – lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Seagulls on pisteiden lisäksi sarjan paras joukkue scoraamisessa: yhtä peliä kohden on syntynyt keskimäärin lähes 96 pistettä. Joukkueen laatu ulottuu avausviisikon ulkopuolellekin, eikä jollain kahdeksan pelaajan kapealla rotaatiolla pelin taso tipu käytännössä yhtään. Joukkueen jenkkivahvistuksista Mar’Qualen Grant on tehnyt vaikutuksen sekä pisteissä että otteissa ylipäätään. Vahva ja fyysinen point guard on pakissa todella iso apu joukkueelle.

Lahden ykkösmies Erik Sajantila veti alkukaudesta hurjat statsit, mutta meno on kovasti tasoittunut, ja miehellä lienee jotain vaivoja. Kokonaisuudessaan voi sanoa, ettei radiomastojen juurella tämän kauden jenkkilotto ole onnistunut aivan optimaalisesti. Omissa ropisee kovasti pelistä toiseen, ja Lahden pakki on kyllä Korisliigan harvimmasta päästä. Mahdollisuudet voittoon Helsingissä eivät ole suuret.

Silti huomion kiinnittää aivan suunnaton isäntien tasoitus tähän peliin. Ei Gullsien ole mikään pakko murskata lahtelaisia. Vaikka joukkueiden perustasossa on eroa kuin yöllä ja päivällä, voidaan avainmiehiä ja joukkuetta yleensäkin säästellä tulevia taistoja varten. Siksi Lahtea otetaan konttiin melkein 30 pisteen tasoituksella ilomielin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Lahti Basketball +29.5 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.