PDC pe 27.01. klo 21:10

Searle R. - Chisnall D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Ryan Searle tarjoaa Darts-kansalle kovaa valueta The Masters -turnauksessa!

Dartsin puolella seuraava huipputurnaus starttaa jo tänään perjantaina, 27. päivä tammikuuta. Vuorossa on The Masters -turnaus, joka pelataan Milton Keynesissä, Masrshall Areenalla. Kolmipäiväisen turnauksen palkintopotissa on 275 000 puntaa, josta voittajalle irtoaa 65 000 puntaa.

Perjantain avausottelussa vastakkain asettuvat Ryan Searle sekä Dave Chisnall. Herrat pelaavat klo: 21:10 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras 11 legistä -formaatilla. Voittoon vaaditaan siis kuusi legivoittoa. Ottelussa silmiinpistävää on Searlelle tarjottava peräti 2,40 -kerroin. Herra on ollut viime aikoina hyvässä iskussa, eikä ottelu todellakaan ole näin yksipuolinen Chisnallin suuntaan. Nyt on tarjolla sitä kuuluisaa valueta!

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Searlen World Championship -turnaus meni hieman penkin alle, kuten se meni myös Chisnallilla. Molemmat tippuivat kahden ottelun jälkeen. Searle hävisi Jose de Sousalle tiukasti lukemin 4-3, kun Chisnall puolestaan koki tappion Stephen Buntingia vastaan. Herrojen formi on ollut melko samanlainen viime aikoina, ja ottelu on ehdottomasti selvästi tasaisempi, mitä kertoimet näyttävät.

Searlen superkertoimeen päästään paukuttamaan kohtalaisen kovaa panosta. Kerroin hyödynnetään tällä kertaa MrGreeniltä, sillä muualla samainen kerroin pyörii yhden desimaalin alempana.

PDC Darts

@OfficialPDC
The 2023 Cazoo Masters begins in Milton Keynes on Friday, as 24 of the world's top stars compete for the title across three days of action at the Marshall Arena.