PDC ke 28.12. klo 14:40

Searle R. - de Sousa J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Matematiikan kurssilta ulos lentänyt de Sousa saa kovan vastuksen Dartsin mestaruuskisoissa!

Dartsin World Championship -turnaus tarjoilee keskiviikkona erittäin maukkaita vedonlyöntikohteita. Käynnissä on turnauksen 1/16 -erät, joiden voittajat etenee turnauksen neljännesvälieriin. Matkaa finaaliin ei ole enään paljoa, ja 3. päivä tammikuuta huipentuva turnaus ei kestä enää kauaa. Nämä kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, sillä mitäs muutakaan sitä joulun välipäivinä tekisi, kun katsoisi huippuluokan Dartsia!

Päivä aloitetaan Ryan Searlen ja Jose de Sousan välisellä ottelulla, joka alkaa klo: 14:40. Searle on pienoinen ennakkosuosikki otteluun, mutta kerroin on edelleen hyvin pelattava. Jose de Sousa nimittäin ei osaa laskea, eikä ole viime päivinä osannut heittääkään.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Searle puolestaan on loistava heittäjä. Viime aikoina yllättävänkin kovassa vireessä ollut Searle ei ole helppo vastus de Sousalle, joka on tulosten puolesta pelannut selvästi huonommin, kuin Searle. Todella kovatasoisia vastuksia viime aikoina voittanut Searle ei pitäisi taipua de Sousalle, kuin vain ja ainoastaan tilanteessa, missä lavalle saapuisi aivan kärkiformissa oleva portugalilainen. Tätä ei Sousalta olla kuitenkaan pitkään aikaan nähty.

de Sousa oli jo todella lähellä kärsiä tappion Simon Whitlockia vastaan. Australialainen kuitenkin mokasi pelin täydellisestä johtoasemasta, ja näin de Sousan karkelot jatkuvat ainakin yhden ottelun verran. Searle on kuitenkin selvästi kovatasoisempi vastus eikä ole häviämässä de Sousalle.