PDC to 22.12. klo 15:30

Searle R. - Gawlas A.

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rokkistara Ryan Searle helppoon voittoon – pelivalinta löytyy kuitenkin yllättävästä kategoriasta!

Dartsin World Championship -turnaus jatkuu 1/32 erien muodossa jouluaaton aaton aattona eli Suomeksi sanottuna 22. päivä torstaina. Luvassa on useita otteluita, joista vetolapuskalle on valikoitunut kolme parasta. Päivä aloitetaan klo. 15:30 Ryan Searlen ja Adam Gawlasin välisellä ottelulla, joka pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla. Kyseisessä formaatissa ottelun voittoon vaaditaan siis kolme pelivoittoa, kun yhteen pelivoittoon puolestaan kolme legivoittoa.

On sanomattakin selvää, että Searle on valtaisa ennakkosuosikki. Maailmanlistan sijalla 16 oleva Searle on selvästi tasokkampi pelaaja, kuin nuori Gawlas, joka oli vaikeuksissa jopa ensimmäisessä ottelussaan selvästi heikompaa Ritchie Burnettia vastaan. Searle on aivan toisen luokan vastus. Mikäli Gawlas halajaa seuraavalle kierrokselle, tulee herran pelata tasolla, mitä häneltä ei ole ikinä nähty.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Voittokertoimet ovat sen mukaiset, jonka vuoksi Searlen puolelta ei löydy pelattavaa. Loistava betsikohde on kuitenkin kaivettu ottelussa heitettävien 180’s heittojen puolelta, jonka linja on jopa erikoisen korkea 7.5. Gawlasilta on turha odottaa superhyvää pelaamista ja massiivista scoraamista. Searle puolestaan ei ole viime aikoina löytänyt triplarinkiä kovinkaan usein. Jopa vain muutamiin 180’s heittoihin pitkän formaatin otteluissakin jäänyt Searle voittaa ottelut ilman kolmen tikan triplaosumia.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 6⃣

Jim Williams, Jimmy Hendriks, Ricky Evans and Raymond van Barneveld all progress on a marathon night at Ally Pally!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live